Haberler

Hülya Avşar'dan Suriyeş, Sığınmacılar İçin Çarpıcı Tespit

Güncelleme:

Suruç'ta Suriyeli sığınmacıları ziyaret eden Hülya Avşar, bölgedeki izlenimlerini "Suriyeli sığınmacıların geri döneceğine inanmıyorum" sözleriyle aktardı.

Geçtiğimiz günlerde Suruç'a giderek Suriyeli sığınmacıları ziyaret eden Hülya Avşar, Ahmet Hakan'ın programında izlenimlerini anlattı, Suriyelilerin yaşam şartlarını değerlendirdi.

"GERİ DÖNECEKLERİNE İNANMIYORUM"

Suriyelilerin geri döneceklerine inanmadığını söyleyen Avşar, "Halktan biri olarak söylüyorum. Hiçbir Suriyelinin ülkesine döneceğine inanmıyorum. Zaten Türkiye'ye gelip de dönen bir insan çok az gördüm. Biz yıllar sonra bunu konuşuyor olacağız ya da olaylar kendiliğinden çözüme ulaşmış olacak gibi geliyor bana." diye konuştu.

"HEPSİNİN KARNI DOYUYOR"

Suruç'taki tabloya ilişkin de değerlendirmede bulunan Hülya Avşar "Kamplar 200 bin kişi var. Gördüğüm kadarıyla bazıları çadır kentlerde bazıları da apartmanlarda yaşıyorlar. Yaşam şartları çok iyiydi. Hepsinin karnı doyuyor" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Hülya Avşar Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (20)

vuslat:

Bülbülü altın kafese koymuşlar ah vatanım ah vatanım demiş !!! Ülkelerindeki iç savaş bittiği gün davul zurna ile dönecekler!!!

4
12
yanıtYanıtla
Ali TurkMobil-ANDROID:

Herkes geldigi yere geri donecek. Bizi insanliktan cikartmayin.Yaptigimiz insanliga pisman etmeyin.

11
1
yanıtYanıtla
emirmobilWeb@haberler.com:

Karnı tok sırtı pek suriyelinin sizlerde makarna ya devam suriyelileri savunan yorum yazan inekler evinize götürün suriyelileri misafiriniz olsun

7
0
yanıtYanıtla
...Mobil-ANDROID:

tamam insanlik vapmak guzel seyde bunlarin ulkelerini terk etme sebebide bizleriz. gitmiyecekler bencede toplumun yapisini bozuyorlar ama durun hele daha kimlik alip oy kullanacaklar

7
0
yanıtYanıtla
wxwx:

niye dönsünler bizi de şutladılarmı. . . süper.

4
1
yanıtYanıtla
vatanımMobil-ANDROID:

çok uzun sürmez yarın dağa çıkarlar. Sen gördünmü benim madende oğlunu kaybeden babanın ayakkabısını bizim halkımız fakir siz sanatçılara aklım etmiyor ermesiyle ermeni tererüst kürdüyle kürt işiniz reklam. Vatanımı virüs kaplamış

2
2
yanıtYanıtla
lokman ÖztürkMobil-ANDROID:

sana fikrini soran olmadı vücudu ile para kazanan yaratık.

2
2
yanıtYanıtla
RAZKON:

kaçtanesini alıpta evine götürdün veyahut ev kiraladınmı turşuuu yemekten turşuları çıktı onların alda biraz kebab yedir , bizdeki işsizler bitti şimdi onlara el atmayamı başladın ülkeye çok yararın oluyor zaten allah senden razı olsun , turşu yemekten kurtar onları

1
3
yanıtYanıtla
NEO TEOMobil-ANDROID:

Hülya AVŞAR hanım çok doğru bir görgü tespitinde bulunmuştur ey halkım. Kısaca, Suriyeli sığınmacilar ülkelerindeki savaş ve kargaşa hali sona ermeden dönmeyi düşünmemekted iler. Kimse kendi huzurlu evi ve yurdu varken hiçbir yerde uzun süre misafir kalmak istemez. Bakın Hülya hanım İstanbul'da ki huzurlu evine dönmüş oradan. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun. Amin.

3
1
yanıtYanıtla
SİYSETİNDE ÇİVİSİ ÇIKTI Mobil-ANDROID:

SEN KİM DEVLET İŞLERİ SİYASET KİM GİT SEN ÖİNİ ETEKLE TENİS OYNA,SEN Mİ DOYURACAKSIN BU KAFAR İNSANI

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title