Haberler

Hoş Geldiniz Masası Bayram Sonrası Kapılarını Açıyor

Çankaya Belediyesi, Hoş Geldiniz Masası’nı bayramdan sonra hizmete açıyor.

Çankaya Belediyesi, Hoş Geldiniz Masası'nı bayramdan sonra hizmete açıyor.

Çankaya Belediyesi bayram sonrasında Hoş Geldiniz Masası'nın kapılarını halka açıyor. Vatandaş artık elinde evrakla kat kat dolaşmayacak, vatandaşın işini belediye personeli takip edecek. Yurttaş belediyeye sadece sorununu söylemeye ve çözümünü almaya gelecek. Belediye hizmet binasının kentin en işlek caddesi üzerinde hizmete açılacak olan Hoş Geldiniz Masası, vatandaşı bürokrasiden uzaklaştıracak. Hoş Geldiniz Masası ilk aşamada 25 kişilik bir ekipten oluşacak. Ekipte İmar, Ruhsat, Gelen Evrak, Halkla İlişkiler Müdürlüklerinden ve Engelliler Birimi'nden personel görev alacak. Vatandaşa güler yüzlü hizmet ulaştırma çabasıyla hayata geçirilen proje öncesi görev yapacak personel de uzman eğitmenlerden ders aldı. Çalışanlar, etkin iletişim teknikleri, beden dili, güzel konuşma, ikna teknikleri gibi konularda çalışma yaptılar.

Belediyenin günlük yaşamla birebir ilişki içinde olan bir kamu kurumu olduğunu belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Vatandaş artık 'Belediyeye geldim muhatap bulamadım' diyemeyecek. Bizim işimiz de gücümüz de vatandaş. Hoş Geldiniz Masası evrak giriş çıkışının olduğu bir masa değil, çözüm noktası olacak" dedi.

"Hoş Geldiniz Masası" projesiyle Çankayalının belediyeye karşı algısının da olumlu anlamda değişeceğine vurgu yapan Taşdelen, hızlı, sorun çözen ve güler yüzlü bir hizmetin personelin de işine olan bağlılığını artıracağını söyledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Belediyesi Alper Taşdelen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title