Haberler

Hızlı Tren Açılışında AK Partili Vatandaş Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Konya'da katıldıkları 'hızlı tren' töreninde çok ilginç bir 'gözaltı vakası' yaşandığı iddia edildi.

KORUMALARIN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Hürriyet yazarı Mehmet Y. Yılmaz'ın bugünkü köşesinde "eğlenceli ve düşündürücü bir olay" diyerek aktardığı iddiaya göre, 17 Aralık günü yapılan törene katılan bir vatandaş, yaşadığı 'hırsızlık' olayından bahsederken, tören alanında gezen Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık korumalarının dikkatini çekmiş.

GÖZALTINA ALINDI

Tören, bazı Ak Partili bakanların da adının karıştığı yolsuzluk operasyonunun yıldönümüne denk geldiği için korumalar 'hırsızlık konulu bir eylem' hazırlığı olabileceğini düşünerek bu vatandaşı gözaltına almış! Savcı tarafından serbest bırakılan vatandaşın başına gelenler bununla da kalmamış...

Mehmet Yılmaz'ın bugünkü yazısının konuyla ilgili bölümü şöyle:

Tören sırasında "güvenlik amacıyla" Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık korumalarının bir bölümü de izleyicilerin arasında dolaşıyorlarmış.

Bizimkilerin şimdilerde sevdikleri Osmanlıca ve Latin alfabesiyle yazacak olursak bir "hafiye vakası" yani.

O sırada töreni izleyen vatandaşlardan biri yanındaki kişiye torununun okulda yaşadığı bir "hırsızlık" olayından söz ediyormuş.

Bizim zehir hafiyeler "hırsızlık" kelimesini duyunca alarma geçmişler. Belli ki "hırsızlıktan söz eden bir muhalif gösteri yapacak her halde" diye düşünmüşler ve vatandaşı apar topar karakola çektirmişler. Olaydan haberdar edilen cumhuriyet savcısı belli ki makul bir adammış, "İfadesini alın, bırakın" talimatını vermiş.

Olayın nasıl geliştiğini merak eden koruma ekibi akşam üzeri bunu duyunca sinirlenmiş ve vatandaşı gece yarısı evinden aldırıp, yine karakola götürmüş. Örgüt üyesi olup olmadığı araştırılmış, bir de bakılmış ki vatandaş AKP üyesi!

Adamcağız geceyi nezarette geçirdiğiyle kalmış!

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Hürriyet Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (61)

YORUMCU:

Darısı diğer AKP lilerin başına. . Allah bu adam gibi hidayete erdirsin tüm AKP lileri. . .

59
12
yanıtYanıtla
Asgari ücretli:

Ne hırsızlığı kedidir kedi.

46
13
yanıtYanıtla
musamobilWeb@haberler.com:

artik herseyden herkesten suphelenir ve korkar oldular.paranoya olustu adamlarda.gidisat hayra alamet değil

37
19
yanıtYanıtla
KAAN:

AKPYİ SEVEN VEYA AKPNİN SEVDİĞİNİN VAY HALİNE

43
11
yanıtYanıtla
YARASI OLAN...:

BIR ATA SÖZÜMÜZ VARDIR NE DER YARASI OLAN GOCUNUR BASKA SÖZE GEREK VARMI?

45
4
yanıtYanıtla
demokrat:

Inanılmaz ama doğru, aralarında binde bir şerefini ve namusunu kaybetmeyen çııyor ve susturuluyor.

35
7
yanıtYanıtla
akıncı:

ha ha hıç gülceğim yoktu yaww :) :) korkmayın ya zaten hırsızlığınız ayyuka çıkmış

28
8
yanıtYanıtla
bogazlıyanlı:

ak parti mitinginde adamın cüzdan çalındı hırsız var diye bagırsa dayak yiyecek bagırmasa cüzdan gidecek

33
1
yanıtYanıtla
deli dumrul:

yakında hırsız haberleride yasaklanır. . hatta ceza hukukundan bile silinir. . . bu kafayla bu hırsızlar nasıl KUR''AN okur o da ayrı. . . cevap okumuşlar mı hiç olur. . . zoruna giden sadece yalaka troller ve hırsızın gönüllü avukatları olacağı için sıkıntı yok. .

30
3
yanıtYanıtla
2006:

bir de bakılmış ki vatandaş AKP üyesi! Adamcağız geceyi nezarette geçirdiğiyle kalmış!

30
2
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title