Haberler

Caminin Kurşun Kaplamalarını Çalmaya Çalışan Hırsız Minarede Mahsur Kaldı

Güncelleme:

Antalya'da yapımı devam eden caminin kubbe ve minaredeki kurşun kaplamalarını sökmeye çalışan hırsız, ayağı kayınca kubbeden minare dibine düştü. Uyuyakalan hırsızı sabah itfaiye olduğu yerden aldı.

Antalya'da, Akdeniz Üniversitesi kampüsü içerisinde 4 yıldır inşası devam eden camide ibretlik bir hırsızlık vakası yaşandı. Caminin kubbe ve minaresindeki kurşun kaplamaları söken hırsız, ayağı kayınca 10 metre yüksekliğindeki kubbeden, minare dibine düştü.

10 METREDEN DÜŞTÜ

Minarelerden birinin alt kısmındaki kubbeden kurşun kaplamayı söken hırsız, minareden tırmanmak isterken ayağı kayınca 10 metreden düştü. Yaralanan ve kıpırdayamayacak hale gelen hırsız, olduğu yerde uzun süre bekleyince uyuyakaldı. Hırsızı gören işçiler durumu polise bildirdi. Düştüğü yerden iftaiyenin yardımıyla çıkarılan hırsız hastaneye kaldırıldı.


CAMİDEN 30 BİN TL'LİK MALZEME ÇALINDI

Caminin kurşun kaplama işinin başlamasından bu yana 3.5 tona yakın kaplamanın çalındığı ortaya çıktı. Çalınan malzemenin maddi değeri ise 30 bin TL.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title