Haberler

Hintli Çocuğun Elleri Kafasından Büyük

Güncelleme:

Hindistan'da yaşayan 8 yaşındaki çocuğun her biri 8 kilogram ağırlığındaki dev elleri görenleri şaşkına çeviriyor.

Kafasından daha hızlı büyüyen elleriyle Kaleem, tüm dikkatleri üzerinde topluyor.
Sıkı bir kriket fanı olan küçük çocuk, yemek yemek ve ayakabılarını bağlamak gibi günlük işlerini kendi kendine yapamıyor.

ELLERİNİN HER BİRİ 8 KİLOGRAM

Ellerinin uzunluğu avuç içinden orta parmağına kadar tam 33 santimetre olan Kaleem'in, ellerinin her birinin ağırlığı ise 8 kilogram.

ARKADAŞLARI KORKTUĞU İÇİN OKULA GİDEMİYOR

Ailesiyle birlikte Hindistan'da yaşamını sürdüren Hintli çocuk, elleriyle diğer çocukları korkuttuğu gerekçesiyle okula gidemediğini söyledi. Arkadaşlarının elleriyle sık sık dalga geçtiğini söyleyen Kaleem, "Büyük ellerimle çocukları dövmem için ısrar ediyorlar" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (11)

ayse:

mevlam günahsızlara sabiye derman versin

42
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Hindistan gariban ülke ve Avrupada bu ülkeyi deney tahtası olarak kullanıyor sanırım. Çünkü bu tür gariplikler hep Bu ülkede çıkıyor.

44
0
yanıtYanıtla
İNEĞE TAPMAYIN...:

Bu tür hastalıklar hep HİNDİSTAN da görülüyor neden acaba...

36
1
yanıtYanıtla
DUA:

çok büyük elleri var yani ALLAH YARDIM ETSİN

32
1
yanıtYanıtla
rumuz:

Allah ağır hastalılar vermesin...

31
1
yanıtYanıtla
KOMBOCU:

Mehdi geliyor inananlar hazırlanın

12
17
yanıtYanıtla
hanzala:

Allah kimsenin başına vermesin kardeşe de acil şifa versin inşaallah... yalnız dikkatimi çekti bu tür farklı hastalıklar nüfüsü çok olan hindistan da oluyor..

22
0
yanıtYanıtla
hindistan:

ingilizlerin senelerden beri deney yaptigi bir laboratuvar... sonuclari cok vahim. Bu laboratuvar maalesef türkiyedede faaliyette... yediginize ictiginize dikkat edin !!!

20
1
yanıtYanıtla
ALOHA:

ZOR Bİ DURUM...

14
1
yanıtYanıtla
mlutfu:

ağırlık taşımaktan çocuğun göğüsleri kas yapmış :sbi tane doktor yok mu ya burda gerçekten merak ettim, nedir sebebi, tedavi edilebilir mİ?haberi yapmışlar ama hiç detay vermemişler.haberde doktora gittiği görülüyor, hani doktorun teşhisi nedir bi türkçeye çevirip verseydiler diyaloğu :s

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title