Haberler

Hıncal Uluç: 'Aysal Bizi Bırakma' Diye Bağıranlar, Belediye İşçileri

Güncelleme:

Galatasaray'da seçim kararı alan ve aday olmayacağını açıklayan Başkan Ünal Aysal'ın bu ani kararından sonra futbolcu ve yönetime verdiği yemekte bir grup Galatasaray taraftarı, Aysal'a "Başkan bizi bırakma" diye bağırmış ve bu olay çok konuşulmuştu. Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, "Taraftarlar Aysal'ı istiyor" algısı yaratılmak için bu işin bilerek organize edildiğini iddia etti.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ İŞÇİLERİ VE YAKINLARI

Hatta bu operasyonu bizzat Mustafa Sarıgül'ün organize ettiğini ve oğlu Emir Sarıgül'ü Aysal'ın yanında yönetimde tutmak için yaptığını iddia etti. Peki Beyti'deki yemekte "Bizi bırakma Başkan" diye bağıranlar taraftarlar değilse kimlerdi? Takvim Gazetesi araştırdı ve buldu. Bu kişilerin Şişli Belediyesi işçileri olduğu bilgisine ulaştı.

MUSTAFA SARIGÜL'ÜN ORGANİZE İŞLERİ

Hıncal Uluç'un programdaki iddiasına göre Mustafa Sarıgül, bu 'organize işler' sonrasında Ünal Aysal istifa etmeyecek ve yoluna Emir Sarıgül'le devam edecek.. Uluç'a göre Mustafa Sarıgül, oğlu Emir Sarıgül'ü Şişli Belediyesi Başkan Vekili yaptığı yetmezmiş gibi bir de Galatasaray başkanlığı için hazırlıyor.

"SARIGÜL BU ORGANİZASYONLARI COK İYİ YAPAR"

İşte Hıncal Uluç'un A Spor'da 90'a programında yaptığı çok konuşulacak açıklamaları:

"Ünal Aysal, Florya'da futbol takımına yemek veriyor.. Florya kapısına dayanmış bir takım insanlar "Başkan bizi bırakma" çığlıkları atıyorlar... Bu adamların nerden çıktığını Mustafa Sarıgül'e sorun.. Sarıgül, bu tür organizasyonları çok iyi bilir.. Yarın Florya kapılarına 10 bin kişi de gelir.. Hatta 40 bin kişi Ankara'ya Anıtkabir'e gidip 'Atam, Aysal bizi bırakmasın' diye de yazabilir... Sarıgül'ün bir hedefi var.. Oğlu Emir'i Galatasaray yönetimine sokmak ve geleceğin başkanlığına hazırlamak.. Şişli'de Belediye Başkan Vekili yaptı yetmedi. İlle kulüpte de yükselecek.. Ünal Aysal avcunun içinde.."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Sarıgül Hıncal Uluç Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500

Yorumlar (2)

adanalı:

herşeyi çok biliyosun hıncal efendi

1
1
yanıtYanıtla
YURTTAS:

son 1 yilda yanlis transfer ve para politikasiyla GS yi zarara ugratan, neredeyse 2 takim kuracak kadr oyuncu transfer edip bircogunu oynatmadan zararina elden cikartan, kötü yönetiyor yalaniyla kulübü en zor dönemde devralip, stadi tamamlayip, simdikilerin GS yi ekonomik olarak en iyi biz yönetiyoruz yalanina ragmen bundan 4 yil önce o haksizlik ettikleri Adnan Polatin imzaladigi forma reklami anlasmasi fiyatinin yarisina bile imza attiracak sirket bulamayan bu beceriksizler simdi UEFA dan gelecek herhangi bir yaptirimda mesul olmamak icin kacmaya, paravan arkasina gizlenmeye ve tekrar isler yoluna girdiginde de bir kahraman edasiyla ortaya cikma gayretindedirler . . Ama GS liler kör degildir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title