Haberler

Hicri Yılbaşı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi, Hicri yılbaşı etkinliği kapsamında Tarihi Kapu Cami'sinde "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" programı düzenledi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi, Hicri yılbaşı etkinliği kapsamında Tarihi Kapu Cami'sinde "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" programı düzenledi.

AGD Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak, gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah namazını Tarihi Kapu Cami'sinde kıldıklarını söyledi.

Hicretin 1436. yılını coşkuyla kutladıklarını aktaran Parlak, hicri yılbaşında gençleri sabah namazında buluşturduklarını dile getirdi.

Parlak, bu etkinliği geleneksel hale getireceklerini belirterek, "Peygamber Efendimiz, 'Kim sabah namazını kılarsa o Allah'ın himayesindedir' buyurmuştur. Biz de hicreti, bir araya gelerek sabah namazı etkinliği ile kutlayalım istedik. İnşaallah gençliğimize sahip çıkma adına, onları kötülükten iyiliğe, yanlışlıktan güzelliğe çevirme adına bir adımdır, hem de hicrettir. Allah hicretimizi kabul etsin" dedi.

Etkinlik kapsamında namaz sonrası vatandaşlara çorba ikram edildi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Anadolu Gençlik Derneği Yılbaşı Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title