Haberler

HDP, Yalçın Akdoğan İle Görüştü

Güncelleme:

HDP Grup Başkanvekilleri Pervin Buldan ve İdris Baluken ile İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile bir araya geldi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP Grup Başkanvekilleri Pervin Buldan ve İdris Baluken ile İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'i kabul etti. Başbakanlık Merkez Bina'da basına kapalı gerçekleşen kabul, yaklaşık 1 saat sürdü.

"VAHİM GELİŞMELER VAR"

Görüşme sonrası açıklama yapan Önder, "Gelinen noktada vahim gelişmeler, katliamlar var. Bunların çözüm şekli anlamlı diyalog zeminini kaybetmemekten geçiyor. Esas açıklamayı eş başkanlarımız yapacak." dedi.

HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, bugün saat 12:00'de Diyarbakır'da basın toplantısı düzenleyecek.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sırrı Süreyya Önder Yalçın Akdoğan İdris Baluken Pervin Buldan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (88)

Alperen:

Bu HDP kapatilip Selahattin Demirta$ Kodese atilmadigi surece , Turkiyede Hic Bir partiye , Hic bir secimde Zirnik Oy YOKKKKK. . . . Cennet Vatanimizi yakti Yikti Bu Vandal zihniyetli Embesiller. . . . . . Hukumet , Askere-Polise VuR Teskeresi cikartmali. . . . . . . Biktik LaNNNNNNNNNNNNN

166
56
yanıtYanıtla
Demokrat:

Bu ne bicim zihniyet, nasil bir düsünme tarziyazdiklarini önce bir oku ne dedigini kendin aniya biliyormusun

yanıt0
yanıt0
hasanveli:

senden oy isteyen kim mal

yanıt0
yanıt0
Haddini Aşma:

Senin gibiler ve köhne zihniyetin var oldukça bu memleket huzur bulmaz.

yanıt0
yanıt0
VAN Lİ:

BİR KÜRT BİR MÜSLÜMAN VE İNSAN OARAK ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM VARDIR HER ŞERDE BİR HAYIR EN AZINDAN KÜRT HALKI DA BUNLARIN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRDÜ KIRK YILDIR VAN DA YIM İNSANLARIN PKK YE BU KADAR LANET ETTİĞİNİ GÖRMEDİM ÖZELLİKLE KENDİLERİNE HARAÇ VERMEYEN İNSANLARIN İŞYERLERİNİ MAHFETTİLER ANLAŞILDIKİ KÜRT BİLE OLSANIZ EĞER KALBİNİZDE ZERRE MİSKAL İMAN VARSA SİZ ONLARA DÜŞMANSINIZ NE YAZIK Kİ BUNLARDA GÖRDÜĞÜM ALLAH LENİN PEYGAMBER APO İDEAL YOK SADECE TALAN OTUZ YAŞINDAKİ BİR KÜT OLARAK ŞUNU DİYOROM Kİ BİZ BUNLAR DEĞİLİZ BUNLAR BİZ DEĞİL ROJA HWE XEŞİ BE

169
27
yanıtYanıtla
hasan veli:

mal senin neren vanlı yalanın batsın

yanıt0
yanıt0
DEVRAN:

OTUZ YAŞINDASIN KIRK YILDIR VAN''DA YAŞIYORSUN GÜZELMİŞ. . . . (. ROJA HWE XEŞİ BE) BU CÜMLE KÜRTÇE DEĞİL SEN DE VANLI DEĞİLSİN!!

yanıt0
yanıt0
SAG-DUYU:

BURDA YORUM (MILLETI GAZA GETIRENLER) YAPAN PROVAKATORLERE DIKKAT, BUNLAR MUSLUMAN DEGIL , BUNLAR NE KURD NEDE TURKLER . AKILLI OLUN BURDAN ATIP TUTUTANLAR GERCEKTEN SAVUNDUGU IDEOLIJELERI OLSAYDI KLAVYE BASINDA DEGILDE SOKAKTA OLURLARDI . BUNLAR PROVAKATOR BUNLAR HAIN BUNLARIN LAFINA GELIPDE VATAN MILLET SAKARYA DEYIP SAGA-SOLA SALDIRMAYIN. BEN BUNLARIN ICINDEYIM BUNLAR HER TARAFTA ORGUTLENMIS DIS DESTEKLI BIR GRUP. GEREK SOSYAL MEDYA UZERINDEN GEREKSE DISARDA COK SISTEMATIK BIR SEKILDE ORTALIGI KARISTIRMAK ISTIYORLAR LUTFEN DIKKATLI OLUN

146
20
yanıtYanıtla
Alperen:

Asil Provakatör , Masa ba$inda Du$uncesini yazan Halk mi Yoksa , Milleti ideoloji ayaklarina Sokaga cikmaya ki$kirtan SEN mi ?????

yanıt0
yanıt0
OKUYAN:

SAYIN SAG-DUYU SIZ BUNLARIN ICERINDEYSENIZ O ZAMAN BILDIKLERINIZI SAVCILARA ANLATIN

yanıt0
yanıt0
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title