Haberler

HDP'li Milletvekilleri Acil Görüşme Talebiyle İçişleri Bakanlığı'na Gitti

Güncelleme:

HDP, bir grup milletvekilinin acil görüşme talebiyle İçişleri Bakanlığı'na gittiğini duyurdu. Açıklamada görüşme talebinin Cizre'de yaşanan çatışmalardaki yaralılarla ilgili olduğu belirtildi.

HDP, bir grup milletvekillerinin acil görüşme talebi ile İçişleri Bakanlığı'na gittiğini duyurdu. Açıklamada görüşme talebinin Cizre'de yaşanan çatışmalardaki yaralılarla ilgili olduğu belirtildi. Açıklamada görüşmenin, gerçekleşip gerçekleşmeyeceği yönünde bir bilgi verilmedi.
GÖRÜŞMEYE ŞU MİLLETVEKİLLERİ GİDECEK
HDP Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamada İçişleri Bakanlığı'na acil görüşme talebiyle gidildiği ifade edilerek şöyle denildi:
"Milletvekillerimiz Sayın Behçet Yıldırım, Sayın Hişyar Özsoy, Sayın Hüda Kaya, Sayın Nimetullah Erdoğmuş ve Sayın Sibel Yiğitalp, Cizre'de yaralı olan ve tam yerlerini Hükümet yetkililerinin bildiği yaralılara ambulans gönderilmesinin sağlanması için acil görüşme talebiyle İçişleri Bakanlığı'na gitmişlerdir"
3 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU
Sokağa çıkma yasağının 42'inci gününe girdiği Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde, öğlen saatlerinde Dicle Mahallesi'ndeki bir sokakta kimliği belirlenemeyen bir erkeğe ait cenaze bulundu.

Cenazeyi alması için mahalleye Cizre Belediyesi'nin ambulansı gönderildi.

Dağkapı Mahallesi'nde de kimliği belirlenemeyen 2 kişinin cenazesi bulundu. Buradaki iki cenaze de ambulansla Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İçişleri Bakanlığı Behçet Yıldırım Hişyar Özsoy Cizre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (222)

Çinko:

Kabul etmeyin hainleri

241
310
yanıtYanıtla
Düşünmeden yaz gitsin:

Siz hiç duydunuz mu kandil deki canilerin akrabaları veya soyadlarını taşıyan birinin öldüğünü veya meclisteki herhangi bir vekil yada bakanın bir çoğu bedelli askerlik yapmıştır,

yanıt0
yanıt0
ALİ:

Pkk köşeye sıkışınca devreye hdp giriyor hainler

172
37
yanıtYanıtla
devlet bize pokmiyor:

Hdp köşeye sıkısıncada devreye aydın akademisyen denilen hainler devreye giriyo

yanıt2
yanıt1
avsaroglu:

ne görüsmesi konusacak birsey kalmadi gebertmeye devam.

109
85
yanıtYanıtla
Urfalı_63:

Halkına sahip çıkan hakkından yana Olan halkına koyun gözü ile bakmayan bir parti var oda HDP dir.

71
102
yanıtYanıtla
ANKARA 06:

GERBERTIN HEPSINI

114
53
yanıtYanıtla
cizrem:

Bir kürt olarak size yalvarırım muhattap olmayın bu vekillerle , bak ben cizredeyim insanlar bunlardan bıktı, silahsız insan gibi gidip siyaset yapsınlar dedi halk, ancak halk bunlara oy vermez artık gerçekten vermez, cizreyi kurtarın bunlardan yalvarırım guzel ilçemizi mafettiler

120
47
yanıtYanıtla
yuksell:

Bu hainlerin muhatabi cezaevi olmali

105
56
yanıtYanıtla
AKINCI...GÜÇ:

GİDİN İSRAİL de HENDEK KAZIN

70
73
yanıtYanıtla
Tüm 222 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title