Haberler

HDP: Öcalan'la Hükümet Müzakerelere Geçme Konusunda Anlaştı

Güncelleme:

Halkların Demokratik Partisi (HDP), 17 Aralık'ta İmralı Adası'nda Öcalan ile toplantı gerçekleştirildiğini, bu süreçte İmralı'da Öcalan'la devlet heyeti arasında yoğun bir görüşme trafiğinin yaşandığını, yapılan toplantılar neticesinde anlamlı, derin müzakerelere geçme konusunda herhangi bir engel olmadığının heyetlerine aktarıldığını bildirdi.

İŞTE HDP'DEN YAPILAN O AÇIKLAMA

"Çözüm süreci kapsamında İmralı, Kandil, Devlet ve Hükümet ekseninde yürütmüş olduğumuz görüşme trafiği bütün yoğunluğu ile devam etmektedir. Bu görüşmeler kapsamında 17 Aralık Çarşamba günü İmralı Adası'nda Sayın Öcalan'la 3 saate yakın bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantının sonucunda kamuoyuyla paylaşmak isteriz ki; bu süreçte İmralı'da Sayın Öcalan'la Devlet heyeti arasında yoğun bir görüşme trafiğinin yaşandığı, yapılan toplantılar neticesinde anlamlı derin müzakerelere geçme konusunda herhangi bir engel olmadığı heyetimize aktarılmıştır."

"KANDİL'DE TARTIŞIP, KAMUOYUNU BİLGİLENDİRECEĞİZ"

"Önümüzdeki hafta edindiğimiz sonuçları ve önerileri Çözüm Kurulu Üyeleri ve Kandil'de KCK yetkilileri ile tartışarak, kamuoyunu daha geniş kapsamlı olarak bilgilendireceğimizi kamuoyuna saygıyla sunarız."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi İmralı Adası Kandil Dağı Kadın Güncel Haberler

500

Yorumlar (63)

.mobilWeb@haberler.com:

Bu aponun boynuna ip ne yakisir be asalim sunu hergün görmekten biktim kurtulalim

6
139
yanıtYanıtla
sosyalist Mobil-ANDROID:

zaza21 sen Nesin? kendini ne saniyosun HDP senin gibileri tabiki temsil etmez.kendini ağri daği sanma basit herif

72
8
yanıtYanıtla
berxadan:

ozerklik ve ozgurluk yakindir hazir olun

66
0
yanıtYanıtla
CAN DERSIMLImobilWeb@haberler.com:

ÖCALAN SERBEST KALACAK VE DERSIM MILLET VEKILI OLACAK

48
8
yanıtYanıtla
KURT66Mobil-ANDROID:

mahkumla pazarlık yuh olsun size yuhhhhh

16
40
yanıtYanıtla
CAN DERSIMLImobilWeb@haberler.com:

TABIKI ANLASICAK ÖNDERIMIZ NE DERSE O OLUR

46
8
yanıtYanıtla
Abdurrahman yildizMobil-ANDROID:

H A I N L E R SÜRÜSU

6
35
yanıtYanıtla
AntepliMobil-IOS:

Ulan kendinizide herkes gibi saniyonuz! Siz ve uzantiniz verdiginiz sozde cokmu duruyonuz simdi cikip zirt pirt aciklama yapiyonuz!devlet sozunde durur ama sizin gibi hainler hergun baska kivirip durursunuz niye biliyormusunuz !! Cunku cok baslilik evet bir surunun basinda bir coban olmasi yada on coban olmasi suruyu manyak eder! Sizlerde oylesiniz pkk=hdp=dtp=terorist!!!

10
31
yanıtYanıtla
.mobilWeb@haberler.com:

Su apo köpeginin suratini görünce migdem bulaniyor ayni maymuna benziyor surati hain bebek katili

18
21
yanıtYanıtla
zaza 21mobilWeb@haberler.com:

Yaziklar olsun ki devlet bunlari adam etti.zaza olarak bunlar asla benim temsilcim olamaz ben bu dinsiz donekleri asla kabul etmem.cozum sureci islami ilke edinmis kurt ve zazalar la yapilir.bu doneklerle degil.devlet yazik etti bunlari adam diye karaisina aldi

9
28
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title