Haberler

Kaçak Aşıklar Sobelendi! Hazal Kaya ve Ali Atay'dan Birlikte İlk Poz

Güncelleme:

Bir yıldır gözlerden uzak aşk yaşayan iki ünlü oyuncu, önceki gece ilk kez objektiflere yakalandı.

Hazal Kaya (24) bir yıldır aşk yaşadığı Ali Atay ile (38) önceki gece ilk kez objektiflere yakalandı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı seçen çift, önceki gece bir mekanda sahne alan Özge Fışkın'ı dinlemeye gelen ikili, çevrede gezeteci olmadığını öğrendikten sonra taksiden beraber inip hızla mekana girdi.

"AŞKIM BİZİ ÇEKTİLER"

İçeride sarmaş dolaş eğlenen sevgililer sigara içmek için dışarı çıktıklarında patlayan flaşlarla şoke oldu. Atay yanında bulunan Leyla ile Mecnun'dan rol arkadaşı Sadi Celil Cengiz'in arkasına saklanmaya çalışırken, Kaya ise Serkan Keskin'in yanına sığındı. Atay, bu sırada sevgilisine dönerek "Aşkım çektiler" deyince Serkan Keskin de "Yapacak bir şey yok Aliciğim" diyerek kahkaha attı.

HAZAL'SIZ SABAHA KADAR EĞLENDİ

Görüntülenmeleri ile morali bozulan ikiliden Hazal Kaya bir süre sonra sevgilisi Ali Atay'ı mekanda bırakarak bir taksi ile Zekeriyaköy'deki evine tek başına döndü. Atay ise mekanda gecnin ilerleyen saatlerine kadar arkadaşları ile eğlendi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Serkan Keskin Özge Fışkın Hazal Kaya Ali Atay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (20)

gigigigi:

hayat onun hayatı kime ne istediğini yaşar

13
11
yanıtYanıtla
zafer:

bakalım nasıl gebereceksiniz. . ?

15
6
yanıtYanıtla
asli azeri:

hazal kaya kendisi cok guzel ancak bu erkek kendisine yakismiyor yas olarakda cok buyuk bence yinede mutlu olsun

7
6
yanıtYanıtla
OsmanlimobilWeb@haberler.com:

Nihayet dört gözle bekledigim haber geldi.Bende gece gündüz bu kavak asiklarin ayni karde fotosunu görmek icin geceleri uykusuz kaliyordum.Bence yilin haberi.

9
3
yanıtYanıtla
pisi pisimobilWeb@haberler.com:

Bunlar a her sey mubah gezerler tozarlar benim anadoludaki bacim da bunlari ornek alip hayatini mahveder

11
1
yanıtYanıtla
BÜYÜK TÜRKİYE:

YAZIK YA ŞU ELLERİNDEKİ İÇKİ ŞİŞELERİNE BAK İNSANLIĞIN GİTTİĞİ YERE BAK AYIPTIR YARATANA SAYGISIZLIĞA BAK TARZA BAK TİPE BAK PUHHH ULAN SİZE

5
5
yanıtYanıtla
Alpaslan AkbayMobil-IOS:

Bunlar kızlarımıza çok kötü örnek oluyorlar

9
1
yanıtYanıtla
devrim:

ne güzel çıtır kız ha

4
5
yanıtYanıtla
TUTTİŞ FRUTTİŞ:

BİR ÖNCEKİ HABERDE KIZINI EVDE SEVGİLİSİYLE BASIP İKİSİNİDE ÖLDÜĞRENANA BABADAN BAHSEDİYOR BURADA GÜLE OYNAYA TAKILAN ÇİFT. AHLAK YA ÇOK UÇUK YA HİÇ YOK. ORTASI GELSİN. USTA ÇEK BİR AHLAKKK ACISIZ OLSUN

5
3
yanıtYanıtla
İMAM:

kaz eti kaz Anan Anan alıştı kaz etine

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title