Haberler

Hayri İnönü ve Sarıgül Arasında İpleri Koparan Anket

Güncelleme:

Şişli Belediyesi'nde istifayla neticelenen Hayri İnönü ve Emir Sangül arasındaki gerginliğe Sarıgül'ün yaptırdığı anketin neden olduğu ortaya çıktı.

Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Emir Sarıgül arasındaki gerginliğin en büyük nedenlerinden biri, Sarıgül'ün yaptırdığı ankette "Önümüzdeki dönemde Emir Sarıgül'ün belediye başkanı olmasını destekler misiniz?" sorusuna yer vermesi oldu.

Şişli Belediyesi'nde, Başkan Hayri İnönü ve Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül arasında bir süredir devam eden gerginliğin ardından, Emir Sarıgül görevinden istifa etti. Taraflar arasında iplerin kopmasında, Sarıgül'ün bir araştırma şirketine yaptırdığı anketin de payı büyük. Habertürk'ün ulaştığı "Şişli Belediyesi Performans Araştırması" başlıklı anket çalışmasının, Hayri İnönü'nün pozisyonunu zayıflatmaya yönelik olduğu iddia ediliyor.

DANIŞMANLAR İSTİFA ETTİ

İddiaya göre İnönü, Sarıgül'e bağlı müdürlükleri kendisinden aldı ve yetkilerini kısıtladı. CHP'nin 29 meclis üyesinin tamamı Sarıgül'ün yanında yer aldı. Meclis toplantısına gelmeyen İnönü, aldığı müdürlükleri ve yetkileri iade etti. İnönü bu karardan sonra ABD'ye giderken, yerine de Başkanvekili Emir Sangül'ü bıraktı. İnönü'nün danışman olarak getirdiği 8 kişiden 4' ü bu süreçte istifa etti.

ODASINA ŞİFRELİ KAPI YAPTIRDI

Emir Sangül'ün fiili olarak belediyeyi yönetmek istediği ve Hayri İnönü'nün geri planda kalmasını istediği iddia edildi. Bu arada Hayri İnönü'nün, seçildikten kısa bir süre sonra kendi odasına şifreli bir kapı yaptırdığı öğrenildi.

İPLERİ KOPARTAN ANKET

30 Mart seçimlerinden kısa bir süre sonra başlayan İnönü-Sangül arasındaki gerginliğin ardındaki ankette, "Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'yü ne derece tanıyorsunuz?", "Şişli Belediye Başkanvekili Emir Sarıgül'ü ne derece tanıyorsunuz?", "Hayri İnönü'yü ne derece beğeniyorsunuz?", "Önümüzdeki dönemde Hayri İnönü'nün Şişli Belediye Başkanlığı'ndan ayrılıp Emir Sarıgül'ün belediye başkanı olmasını destekler misiniz?" gibi sorular yer alıyordu. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hayri İnönü Habertürk Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (50)

dost:

turkiyenin en beceriksiz/calismayan belediyeler hep chp yonetimin altinda devlet para veriyor chp belediyeler paralari yiyor sonrada iki kaldirim yapiyor OHH NE GUZEL milletin hakkini yiyin sonra baskalarina hirsiz diye bagrin

172
2
yanıtYanıtla
dost:

chp suanda rezilik icinde partinin icinde musluman dusmani atesitler, pkk sempatizanlari ve sahte ataturkcu ulusalcilar ulke karisa hepsi ingiltereye kacar, iste chp bu uc grupa ayrilmistir atatin partisi REZILIK icinde ne yaziki

62
2
yanıtYanıtla
Mustafa DURAN:

CHP neredeyse orada muhakkak fitne mevcuttur. iş yapmazlar palavra üretirler ancak.

50
3
yanıtYanıtla
İRADE = İDARE:

Şişli, CHP nin az sayılı belediyelerinden biri hergün problemleri ile gündemde. Hal böyle olunca CHP nin Türkiyeyi nasıl yöneteceği merak konusu. Aylardır bizler vatandaş olarak izliyoruz olan biteni CHP yönetimide izliyor. İRADE NEREDE

48
0
yanıtYanıtla
MUSTAFA DURAN:

ULU ÖNDER ATATÜRK''ün ölümünden hemen sonraki gün , İsmet İnönü ye ilk tebrik İngiltere ve Fransa dan geliyor::)). çok manidar değilmi?. bu dangalak ülkeler bizim ULU ÖNDERİMİZE neden methiye düzmedide, yeteneksiz bir inönüye methiye düzdüler hemde daha ATATÜRK ümüzün naaşı yerdeyken. CHP zihniyetiyle ve yaptıklarıyla boğazına kadar pisliğe batmışbir partidir.

38
7
yanıtYanıtla
MUSTAFA DURAN:

TAVUK bile oturduğu yerden bir değer olarak YUMURTA üretiyor, bu CHP Atatürk öldükten sonra bir tavuk kadar bile bu millete hizmet edemedi. . .

39
0
yanıtYanıtla
55mobilWeb@haberler.com:

liderlerine cekmisler.yolsuzluk bunlarin isi baska is bilmezler

31
5
yanıtYanıtla
MALATYALI:

MUSTAFA SARIGÜLÜN OĞLU DA AMMA GICIK SEVİMSİZ İTİCİ BİR TİPMİŞ. . . .

35
0
yanıtYanıtla
yeter artık:

babası yetmedi birde bu mu çıktı

35
0
yanıtYanıtla
ŞİŞLİ:

BABA OĞUL SALTANAT SÜRMEK İSTİYORLAR VERİMLİ ŞİŞLİ TORAKLARINDA

33
1
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title