Haberler

Hatipoğlu'ndan Soma'ya Dua

Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde düzenlenen ‘Peygamberler sempozyumu ve Eğil tanıtımı’ etkinliklerine katılan ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Soma’da hayatını kaybeden işçilere dua etti.

Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde düzenlenen 'Peygamberler sempozyumu ve Eğil tanıtımı' etkinliklerine katılan ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Soma'da hayatını kaybeden işçilere dua etti.

Eğil'de düzenlenen etkinliğe katılan Prof. Dr. Hatipoğlu, Soma'da yaşanan maden faciasından dolayı üzüntüsünü dile getirdi. Programda Prof. Dr. Hatipoğlu ve katılımcılar Soma'da maden faciasında hayatını kaybedenlerin ardından Kur'an-ı Kerim okuyarak dua etti.

Etkinlik, Grup Dergah'ın ilahi konseri, sema gösterisi, Bedirhan Gökçe şiir dinletisi ve tasavvuf müziği ile sona erdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nihat Hatipoğlu Diyarbakır Soma Yerel Haberler

500

Yorumlar (3)

fatma ıscı:

hocam allah sızı ve sızın gıbılerı basımızdan eksık etmesın sızınen buyuk hayranınızım ALLAH SIZDEN RAZI OLSUN

1
0
yanıtYanıtla
fatma ıscı:

hocam ağzınıza sağlık allah somadakı sehıt olanların aılesıne sabır versın ,allah ınsan oğluna bır daha bu acıyı yasatmasın ınsallah bıze bu acıyı bır daha yasatmaz

1
0
yanıtYanıtla
fatma ışcı:

duanız kabul olsun hocam somada hayatını kaybedenlerin allah mekanını cennet eylesin

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title