Haberler

Hatay Basınında Bugün

Hatay'da yayımlanan bazı gazetelerin haber başlıkları şöyle.YORUM.

Hatay'da yayımlanan bazı gazetelerin haber başlıkları şöyle:

YORUM: "Uyuşturucu operasyonunda 5 kişi yakalandı"

Hatay'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 5 kişi gözaltına alındı, 8 kilo 746 gram esrar ele geçirildi.

ZAFER: "Vatandaşa ücretsiz fidan"

Antakya Orman İşletme Müdürü Mehmet Harbi, vatandaşlara ücretsiz olarak bu yıl 22 bin fidan dağıttıklarını, 25 bin daha talebin bulunduğunu belirtti.

ASYA: "Eski vali Acun Hatay'da"

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, emekli Hatay Valisi Utku Acun'u makamında kabul etti.

Acun, valilik bahçesinde Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Kadim Doğan, Mustafa Akdoğan, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Başoğlu tarafından karşılandı.

ASİ: "Cilvegözü Gümrük Kapısı'nda taksicilerden eylem"

Reyhanlı ilçesinde bulunan Cilvegözü Gümrük Kapısı'nda sıkıntı yaşadığını iddia eden taksiciler eylem yaptı.

ÖZYURT: "Hatay Güçbirliği Platformu'nun toplantısı bugün"

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz başkanlığında oluşturulan Hatay Güçbirliği Platformu'nun eylül toplantısı bugün yapılacağı bildirildi.

ANTAKYA: "DOĞAKA destekli İskenderun turizmi masada"

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (DOĞAKA) desteğiyle hazırlanan Hatay ili Turizm Stratejisi ve eylem Planı Çalıştayı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

ATAYURT: "Eğitimdeki sorunlara daha somut adımlar atılmalı"

Eğitim-Sen Hatay Şube Başkanı Ayhan Erkal, eğitimin acil sorunlarını çözmek için somut adımların atılması gerektiğini belirtti.

Hatay: "206 kişi daha geri döndü"

Bir gün içinde insani gerekçelerle Suriye'den ilimize giriş yapan Suriyeli vatandaşların 206 tanesi daha geri döndü. Türk Kızılay'ının Hatay'da kurduğu çadır kentlerde kalanların sayısı 7 bin 327 oldu.

EXPRES: "Hatay'da yılın camisi Yeni Sanayi Camii"

Diyanet İşleri Başkanlığı talimatı ile 81 ilde oluşturulan komisyonlarda Hatay genelinde yapılan araştırmalar sonucunda Antakya Yeni Sanayi Sitesi'nde bulunan Yeni Sanayi Camisi yılın camisi olarak seçildi.

- HATAY

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title