Haberler

HASVAK'tan Başkan Ak'a Teşekkür Plaketi

Güncelleme:

HASVAK'ın 40. hizmet yılı kutlama programında, vakfa katkılarından dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür plaketi verildi.

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı'nın (HASVAK) 40. hizmet yılı kutlama programında, vakfa katkılarından dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür plaketi verildi. Başkan Ak, plaketini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın elinden aldı.

Rixos Grand Otel'de düzenlenen programa Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç ile AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammed Balta, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da katıldı.

Vakıfların gönüllülük esasına göre devam ettiğini belirten Başbakan Yardımcısı Arınç, "Ben de 6 yıldan bu yana ve onun öncesinden de bir vakıf dostu olarak resmi, bana bağlı bir kurum olarak Vakıflar Genel Müdürlüğünden sorumluyum. Vakfın ana gayesinin ne olduğunu biliyorum, bu gaye uğrunda yeni vakıfları da içine koyduğumuz takdirde şu anda Türkiye'de binlerce vakfımız var" dedi. Sağlıkta dönüşüm programının çok başarılı olduğunu ve hastanelerin çok iyi durumlara geldiğini ifade eden Başbakan Yardımcısı Arınç, "Bunu hükümet propagandası olarak kabul etmeyin, ama bu reform artık hastanelerimizi hastaların tedavi edildiği, umutlandığı, umutların yeşerdiği bir yer haline getirdi. Hem hastanelerimizin hem de hastalarımızın şefkate, ilgiye, yardıma, güler yüze ihtiyacı var. Bu ihtiyaçları HASVAK gibi bir vakıf karşılıyorsa ne mutlu ona" diye konuştu. Konuşmasının ardından Bülent Arınç'a katkılarından dolayı plaket verildi. Gecede ayrıca Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da plaket aldı.

Mustafa Ak'a plaketini veren Başbakan Yardımcısı Arınç, "Keçiören'de ikinci dönem başkanlığını yapan Mustafa Ak, HASVAK'a candan gönüllü olarak çok değerler kattı. Belediye Başkanımın bundan sonraki dönemde de çok başarılı hizmetlere imza atacağına inanıyorum" dedi. Başkan Ak ise HASVAK'ın 40 yıllık istikrarlı bir hizmet döneminin ardından bugünlere geldiğini kaydederek "HASVAK'a nice 40 yıllara diyorum. Bugün aynı zamanda 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü. Biz de Keçiören'de 100 sivil toplum kuruluşunun katıldığı Sivil Toplum Diyaloğu ve Gönüllülük Çalıştayı gerçekleştirdik. Gönülden gönüle bir köprü kuralım istiyoruz. HASVAK ile birlikte Keçiören'de bir tesis açacağız inşallah" açıklamasında bulundu. HASVAK Başkanı Engin Öztürk de, vakfa desteğinden ötürü Başkan Ak'a teşekkür ederek "Bize bir daire tahsis ettiler. Kanser hastalarımızı orada tedavi edeceğiz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Arınç Mustafa Ak Keçiören Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title