Haberler

Hastanede Doktora 3 Kurşun

Güncelleme:

Samsun'da Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde görev yapan Op. Dr. Kamil Furtun, hastade bir kişinin silahlı saldırısında hayatını kaybetti. Doktoru vuran zanlı kameralara gülerek poz verdi.

Samsun'da Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde Op.Dr.Kamil Furtun silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda doktora 3 kurşun isabet etti. Doktor Furtun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YAKINI AYNI HASTANEDE ÖLMÜŞTÜ

Olay, bugün İlkadım İlçesi'nde bulunan Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde meydana geldi. Hastanede görev yapan Op.Dr. Kamil Furtun, odasına giderken iddiaya göre koridorda İsmail isimli bir kişi tabancayla ateş açtı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden doktor ağır yaralandı. Aynı hastanede hemen ameliyata alınan Op.Dr. Kamil Furtun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saldırının ardından kaçan şüphelinin aynı hastanenin kantininde çalıştığı ve bir süre önce de bu hastenede tedavi gören bir yakınının hayatını kaybettiği öğrenildi.

"CANIM SIKILDI, BÖYLE ZEVKLERİM VAR ABİ"

Yapılan çalışmalar sonunda şüpheli 30 yaşındaki İsmail K., kısa süre sonra olayda kullandığı ruhsatız tabancayla yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilerek Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheli gazetecilerin "Neden yaptın?" sorusu üzerine, "Canım sıkıldı. Böyle zevklerim var abi. Hoşuma gitti ondan vurdum. Sormak istediğiniz başka birşey var mı? Vatan sağolsun" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlkadım Samsun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (300)

66Mobil-IOS:

Adam PKK ya yataklık yapıyo onca Şehidin katiliyle koyun koyuna geziyo,halkı kışkırtıp sokağa çıkarıyor,onlarca kişinin Ölümüne sebeb oluyo,gencecik kızların,Ufacık çocukların Ölümüne sebeb olan PKK ya yardım ediyo ve siz kalkmışınız Demirtaş'a oy vereceğim diyorsunuz!!Sizde ALLAH korkusu olsa zaten vermezsiniz ve aynı zamanda siz Türk değilsiniz bu millet çok hain gördü onlarda şimdi toprak Altında,hainlerin sonu gelecek,ALLAHIN gazabı hainlerin ve onu destekleyenlerin üzerine olur inşallah...

29
14
yanıtYanıtla
OYLAR HDP Ye AKP.MAHKEMEYEm@m.m:

Hadi ordan sahtekar oylar hdp ye

yanıt0
yanıt1
Titizm@m.m:

Hırsızlık en adi suçtur,bir halkın dilini, koyunu,kulturunu,yok etmekte en büyük suçtur,ne yapsalardi.

yanıt0
yanıt0
seyirci:

bu gün çocuğu doktora götürdüm aile hekimi süt iznine çıkmış öğleden sonra yok diğer doktrlara rica ettim onlarda bakmayız dediler çocuk havale geçirecek yalvardım yakardım bakmadılar elğimde silah olsa alınlarının çatılarından vurmak isterdim

11
21
yanıtYanıtla
hainmobilWeb@haberler.com:

Iyi yapms kesin hak etmistr

6
25
yanıtYanıtla
DhjnbvMobil-IOS:

Bende bu sefer hdp ye vereceğim oyumu

5
25
yanıtYanıtla
isyankar:

Doktor beyler biraz insanlara insan gibi davranın Candan tatlı bir şey yok

4
26
yanıtYanıtla
Sirin 40mobilWeb@haberler.com:

Hapiste sana siritmayi gosterirler

26
2
yanıtYanıtla
idam idam:

artık idam gelsin yeter artık yav. . . . . bu ne yav her gün bir masum polis doktor asker öldürülüyor yazık

24
4
yanıtYanıtla
gurbetcimobilWeb@haberler.com:

Hasta hasta beyin hasta ruh hasta giti canim doktor bi ruh hastasi yüzünde

24
2
yanıtYanıtla
Tüm 300 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title