Haberler

'Dedektif Tuttu' Denilen Harun Tan'dan Açıklama Var

Güncelleme:

Sürpriz boşanmalarıyla herkesi şaşırtan Ebru Şallı ile Harun Tan hakkında ortaya atılan iddia yine magazin gündemine bomba gibi düştü.

İHANETİ DEDEKTİFLE ÖĞRENDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Harun Tan ile 10 yıllık evliliğini sona erdiren ve Sinan Akçıl'la yeni bir aşka yelken açan Ebru Şallı'nın, eşinin tuttuğu dedektife yakalandığı dedikoduları ortaya çıktı. Evliliğinin son günlerinde Şallı'nın bazı davranışlarından şüphelenen Tan, dedektif sayesinde ihaneti tespit ettiği ve bu sebeple Ebru Şallı'nın Harun Tan'dan boşanırken tazminat ve nafaka talep etmediği iddia edildi.

"EBRU BENİ ALDATMADI"

Harun Tan bu iddialara sinirlenip Twitter'dan cevap verdi; "Tamamı uydurma, iftira, yalan! Çocuklarıma ve ailelerimize zarar vermekten başka amacı yok" dedi. Tan'ın mesajını Sinan Akçıl da retweet etti.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sinan Akçıl Ebru Şallı Harun Tan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

korkusuz korkak:

lan harun ben sen yerinde olacam su kurdan gibi kadinlami ugrasirim

25
3
yanıtYanıtla
ruzgarin sesi:

oldu olasi bu ebru sallidan nefret ediyorumya kedi suratli kocasina ihenet edenden ne hayir gelirki

23
3
yanıtYanıtla
memoMobil-ANDROID:

Bunların hepsi BOYNUZLU

24
2
yanıtYanıtla
izmirli:

şimdi ebru gibi birçok örnek var gündemde ve tarihe bakarsak yaşanan olaylardan birisi de budur aldatma, kısaca kadın erkek alacakları işi ve hevesi bitince yenisini bulur eskini ya atar ya satar. . kadınlık ve erkeklik gururu herkese nasip olmuyor.

23
1
yanıtYanıtla
hatice:

bügün harunu yarin sinanıda güzel olsa bari harun sayesnde bir yere geldı ama tanımıyo simdi bu kadını sevmiyorum hiç normal vatanşdaş yapınca namussuzluk bunlar yapınca ask oluyor adı allah islah eylesin

12
0
yanıtYanıtla
yorumcumobilWeb@haberler.com:

Ya ne yapti Aşki mi bitti Boş konuşma Görünen Köye ........ biliyorsun.....................

6
3
yanıtYanıtla
MehmetMobil-IOS:

Yalan haberse niye yazıyorsunuz

4
4
yanıtYanıtla
TEK:

tek yol allahın kanunları ortalık yıklıyor gördüğüm arkadaşlarımın karılarını arkadaşlarıma anlatsam neler olur neler evlenmeyccen bu devirde

7
1
yanıtYanıtla
kayserili hatice:

ÇOCUKLARINI UMURSASAN ELİN HERİFİ ÇOCUKLARININ OLDUĞU EVE GİRİP ÇIKMAZDI AMA DUR YAA SEN YAHUDİ AİLEDENSİN. SİZDE SORUN OLMAZ PARDON

3
4
yanıtYanıtla
ASYA Frankfurt:

Bagzi kadinlar cok migdesiz. . . Bu migdesiz kadinlarla beraber olan erkeklere ise ne desek bos. . .

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title