Haberler

Harika Avcı: Cumhurbaşkanı Erdoğan Bana da Yardım Etsin

Güncelleme:

"Madde bağımlısı" dediği eşinin iki ay evine yaklaşmasını yasaklatan ve boşanma davası açan Harika Avcı, "Abim de, avukatım da beni dolandırdı. Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyorum. O bu ülkenin babası bana da yardım etsin lütfen." dedi.

AVCI'DAN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR

Çok uzun süredir ortalarda görünmeyen, eşi ile yaşadığı sorunlar nedeniyle gündeme gelen Harika Avcı, ilginç açıklamalar yaptı. Avcı, "İbrahim'in sapkınlıkları ve madde bağımlısı olduğunu öğrenmem beni hayata küstürdü. Uzun bir süre Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'a ulaşmaya çalıştım. Zor durumdaydım ve ondan yardım istedim." dedi.

Eşinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu, eve uyuşturucu getirdiğini ve eşini polise ihbar ettiğini anlatan Avcı, Millet'ten Başak Çokan'a konuştu.

Avcı'nın röportajından dikkat çekici bölümler şöyle:

* Öz abimin bana yaptığı adi oyunları herkes biliyor. Mallarımı ele geçirmek için akli dengemin yerinde olmadığını iddia etti ve bana veraset davası açtı. Söyler misin abim dediğim insandan bu tarz bir şeye maruz kalmış biri sokaktaki diğer insanlara nasıl güvenir, nasıl inanır?

* Avukatım Türkan Kara tarafından da dolandırıldım. O da benim bu durumumdan faydalanıp Bodrum'daki yazlığımı ve İstanbul dışında sahip olduğum evlerimi satmış. İki tane üst üste yaşadığım acı kazıktan sonra bir de üstüne evlendiğim insan İbrahim'in sapkınlıkları ve madde bağımlısı olduğunu öğrenmem beni hayata küstürdü. Uzun bir süre Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'a ulaşmaya çalıştım. Kimse yanlış anlamasın benimkisi yalakalık yapmak değil. Zor durumdaydım ve ondan yardım istedim.

* Tek isteğim beni dolandıran avukatın benden aldığı malların bana iade edilmesi. Bunun için Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyorum. O bu ülkenin babası bana da yardım etsin lütfen.

* Tek istediğim bu korkunç insandan kurtulmak. Ondan nefret ediyorum. En güzel yıllarım acı içinde geçti. Bitsin artık çektiklerim. Uzak dursun hayatımdan. İşime gücüme bakmak istiyorum. Küllerimden doğmak istiyorum tekrar. İbrahim beni eve kapattı ve kimseyle görüştürmedi. Sürekli beni oyaladı. Kendisini pislikten arındıramadı, düzelir diye bekledim. Yürüyüşe gidiyordum örneğin. "Kiminle görüşüyorsun, kim sana bakıyor?" diyordu. Paranoyak oldu iyice ve beni eve tıkadı.

* Evde çalışan Azeri bir kadınım vardı. İbrahim'in bana yaptığı tüm eziyetleri, işkenceleri ve kafama silah dayayarak beni nasıl dövdüğünü bilen tek kadındı; ne yapıp edip sınır dışı olmasını sağladılar. İbrahim her ne kadar uzaklaştırma cezası alsa da burası Türkiye! Sokakta binlerce kadın şiddet yüzünden ölüyor. Ben de yalnız kalmamak için eve yeni yardımcılar alıyorum. İbrahim'den korkmuyorum ama çevremdeki herkes korkuyor. Evimin alt katında uyuşturucu kullanıyordu. Gözü dönüyordu. Bana saldırıyordu.

PETEK DİNÇÖZ VE ZERRİN ÖZER DE ERDOĞAN'DAN YARDIM İSTEMİŞTİ

Duayen şarkıcı Zerrin Özer ve oyuncu-şarkıcı Petek Dinçöz de zamanında Erdoğan'dan yardım isteyen ünlüler arasında.

Eski eşi Can Tanrıyar'ın kendisini sürekli tehdit ettiğini öne süren Petek Dinçöz, bir televizyon programında ağlaya ağlaya o dönem Başbakan olan Erdoğan'dan yardım istemiş, "Can Tanrıyar'dan kurtulamıyorum bana yardım edin. Başbakanımıza sesleniyorum. Emine Hanım'a sesleniyorum. Lütfen bana yardım edin." demişti.

Petek Dinçöz bu serzenişinin ardından Ispartalı iş adamı Serkan Kodaloğlu'yla 2. evliliğini yaptı.

ZERRİN ÖZER "ZORDAYIM" DEDİ, ERDOĞAN İŞ BULDU

2012 yılında dönemin Başbakanı Erdoğan'la bir davette karşılaşan Özer, işsiz olduğunu, böyle giderse sokaklarda yatacağını söylemişti. Özer'e Başbakan yardım elini uzatmış ve 'Gezegen Mehmet'e talimat verip Zerrin Özer için gerekenin yapılmasını istemişti.

Özer, Başbakan'ın bu talimatından hemen sonra TRT Müzik'te "Anılarla Gel" isimli bir müzik programı yapmaya başlamıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Petek Dinçöz Zerrin Özer Harika Avcı Önemsiz Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500

Yorumlar (101)

TÜRK KIZI "ASENA"Mobil-ANDROID:

Sayın Cumhurbaşkanımız, asgari ücretle çocuk büyüyüp ev geçindirmeye çalışan biz garibanlara el uzatsın asıl !!!

35
1
yanıtYanıtla
CumhurmobilWeb@haberler.com:

Cumhur Başkanımızdan Allah razı olsun mazlumun her daim yanında zalimin karşısında dır

22
14
yanıtYanıtla
SİZ SAHİP ÇIKIN:

TÜRBAN TAK ABULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

18
17
yanıtYanıtla
ramazan:

tayyip aga oldu gerçekten de, sakıp aga kadar zengin , yırtık ayakkabı ile geldi sakıp agayı geçti.

13
18
yanıtYanıtla
emre aydın Mobil-ANDROID:

sayın cumhurbaşkanım lütfen asgari ücretle çalışıyorum banada yardım edin

28
1
yanıtYanıtla
Kara:

Yerken gezerken ıyı sonra kurtar sonra ünluyuz sızler ünlü falanı değilsiniz zavalılar

27
1
yanıtYanıtla
hasan tahsin:

babası mı, bu ne demek ya!. . senin baban olabilir ama, bizim olmadığı kesin ve iyiki değil!. .

15
12
yanıtYanıtla
abuzittin:

zaten enin gibi evadi olsa camiye birkirdi.

yanıt1
yanıt2
coe Mobil-ANDROID:

helal olsun sayn cumhur baskanimiz

14
12
yanıtYanıtla
REMUS:

YALAKA OLURSAN YARDIM OLUR

15
11
yanıtYanıtla
abuzittin:

zaten enin gibi evadi olsa camiye birkirdi.

1
2
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title