Haberler

    Hangi Durumlarda Göz Kapağı Estetiği Yapılıyor?

    "Göz kapağı ameliyatı ihtiyaç halinde 20 yaşındakilere bile yapılabilir" diyen Estevia Boğaziçi Tıp Merkezi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi'den Op. Dr. Selçuk Öztunç, "Estetik ameliyatlar sadece genç ve güzel görünmek yapılmaz. Bazı insanlarda genetik nedenlerden kaynaklanan cilt bozuklukları, deri hastalıkları görülebiliyor.

    "Göz kapağı ameliyatı ihtiyaç halinde 20 yaşındakilere bile yapılabilir" diyen Estevia Boğaziçi Tıp Merkezi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi'den Op. Dr. Selçuk Öztunç, "Estetik ameliyatlar sadece genç ve güzel görünmek yapılmaz. Bazı insanlarda genetik nedenlerden kaynaklanan cilt bozuklukları, deri hastalıkları görülebiliyor. Bu insanlar 20 yaşında bile olsa estetik operasyonlar sayesinde bu rahatsızlıklarından kurtulabiliyorlar" dedi.

    Genetik olarak tatar denilen kişilerde ve uzun süre tarlada çalışan insanların gözlerini fazla kısmaları sonucu kırışıklar ve deri sarkmaları oluştuğunu ifade eden Öztunç, bu insanlar göz kapağı ameliyatı ile bu sorundan kurtulabilirler, dedi.

    İlerleyen yaşlarda görülen senilite rahatsızlığı nedeniyle de deri sarkmalarının arttığını belirten Öztunç, bu kişilerin de yine göz kapağı ameliyatı ile bu sıkıntıdan kurtulabileceğini söyledi.

    Öztunç, son olarak dinlenmelerine rağmen göz altı torbalarından kurtulamayan insanların, göz kapağı operasyonu ile bu torbalardan kurtulduğunu dile getirdi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title