Haberler

Hamdi Yasaman: Galatasaray'ın Politika ile İşi Yok

Güncelleme:

Ga­la­ta­sa­ray yö­ne­ti­ci­si Ab­dur­ra­him Al­bay­ra­k'­ın, Genç­ler­bir­li­ği ma­çı­nın baş­la­ma­sı­na sa­at­ler ka­la ta­kım­la bir­lik­te Cum­hur­baş­ka­nlığı Sa­ra­yı­'na git­me­siy­le il­gi­li 2. baş­kan Ham­di Ya­sa­man ba­zı açık­la­ma­lar yap­tı.

"GALATASARAY SPOR KULÜBÜ, POLİTİKA İLE İLİŞKİMİZ YOK"

Yasaman, "P­lan­lan­mış bir zi­ya­ret de­ğil­di. Ben­ de te­le­viz­yon­dan gör­düm. Fut­bol­dan so­rum­lu yö­ne­ti­ci Ab­dur­ra­him Al­bay­rak ile Ali Dü­rüst ani ka­rar ve­re­rek zi­ya­ret­te bu­lun­muş­lar. Ama zi­ya­ret ta­kı­mın konsan­tras­yo­nunu boz­muş ola­bi­lir. Böyle olup olmadığının takdiri teknik direktöründür. Cum­hur­baş­ka­nı­'nın zi­ya­ret edil­me­si fut­bol­cu­lar için önem­li. Ama maç­tan bir iki sa­at ön­ce git­me­le­ri doğ­ru de­ğil. Ga­la­ta­sa­ray bir spor ku­lü­bü, po­li­ti­ka ile iliş­ki­miz yo­k" şeklinde ko­nuş­tu.

"BİZ UZLAŞMA TALEBİNDE BULUNDUK"

Ga­la­ta­sa­ra­y'­ın 41,6 mil­yon li­ra­lık ver­gi bor­cu ile il­gi­li ise Ya­sa­man, "Ver­gi so­run­la­rı kar­şı­sın­da iti­raz edi­le­bi­lir, ikin­ci­si de uz­laş­ma ta­lep edi­le­bi­lir. Biz uz­laş­ma ta­le­bin­de bu­lun­duk. Bu­nu her­kes ya­pı­yor. Ver­gi­le­ri­mi­zi dü­zen­li ödü­yo­ru­z" dedi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Spor

Avrupa Birliği Hamdi Yasaman Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500

Yorumlar (34)

VOLGALI:

BU GÜNDE SONRA GS FANATİK BİR TARAFTAR OLARAK BIRAKTIM NEDENİ CUMHURBAŞKANINI ZİYARET ETMESİ DEĞİL APDURAHMAN ALBAYRAK GİBİLERİNİN O TAKIMI İSTEDİĞİ GİBİ KULLANMASINDADIR SPOR SİYASET ALETİ DEĞİLDİR SİYASET YAPACAKSA BAŞKA KAPI ARASIN KENDİNE.

14
19
yanıtYanıtla
MURAT:

35 senelik galatasaraylıydım. . . artık birtek maçına dahi gitmeme kararını aldım. . . .

14
18
yanıtYanıtla
akpli zir cahilmobilWeb@haberler.com:

Tabi tabi bizde yedik.....kockoca galatasaray takımını bi azılı hırsızın ayağına görürsünüz...politikayla işiniz yok tabi

12
20
yanıtYanıtla
BİLEN BİLİR:

Aynı ekip, kalkıp Ahmet Necdet Sezer''i ziyaret etti, ağızlardan siyaset miyaset ifadesi dökülmez dimi pek muhterem GS yönetici. Bakın bu ifadenizle bile siyasetin cılk ettiren terapisini ortaya koyuyorsunuz. Yahu adam Cumhurbaşkanına gitmiş, ne olmuş sanki. Hayıır, herkese gidilir ama sayın Erdoğan''a gidilmez. Kardeşim sizin gibi adamlar bu millete adeta diyşorki ''GİDİN KARDEŞİM OYUNUZU ERDOĞAN A VERİN'' Yahu Ahmet''e gidince siyaset olmuyor Erdoğan''a gidince mi siyaset oluyor. Aha alın size bir haber ''Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer yarın Galatasaray Lisesi’nin ziyaret edecekSezer, görev süresinin dolmasına 5 ay kala, Atatürk’ten bu yana bütün cumhurbaşkanlarının ziyaret ettiği Galatasaray Lisesi’ne gelerek bir geleneği yerine getirmiş olacak. '' tarih 2006 iyi mi, yahu bu ülkenin cumhurbaşkanı Silopi heyetini de kabul eder, Silopi''ye de gider.

19
5
yanıtYanıtla
size:

borçları devletin affetmesi için yalakalığa gittiler. nasılsa stadıda yalakalıkla yaptırdılar

10
9
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

GALATASARAYI BIRAKTIRCAKLAR BU YAŞTAN SONRA. . . NE İŞİNİZ VAR BU VATANI SATANLARIN YANINDA. . .

11
7
yanıtYanıtla
OFLU TEMEL:

T. T. ARENAYI YAPIP SIZE TAHSİS EDERKEN ÖYLE DEMIYORDUNUZ AMA. !

13
5
yanıtYanıtla
ÖMER:

YARSUVAT DENEN BİR ADAM GELDİ GALATASARAYIN BAŞINA PARALELLE BAŞLADI ŞİMDİDE POLİTİKAYA ATILIYOR GALİBA SİZ TARAFTARIN DEĞİL GİDİN POLİTİKANIN TAKIMI OLUN YAŞIM 50 BUGÜNE KADAR GALATASARYLIYDIM AMA ARTIK DEĞİLİM YAZIKLAR OLSUN GALATASARAY CAMİASINA

11
7
yanıtYanıtla
selamimobilWeb@haberler.com:

Baska bir devletin cumhur baskanini ziyaret etseler gogusunuz kabarir okuz altinda buzagi aramayin

10
7
yanıtYanıtla
Yaziklar olsunMobil-ANDROID:

28 yasindayim şimdiye kadar Galatasaray la sevinip-üzüldüm.Ama vergi cezasi gelince saraya koşup soytarilik yapan yöneticilerle ancak sirk yönetilir.Kimse olayi şirinleştirmesin.Memleket tek adamin agzindan çikan lafa bakıyor (demokrasi!!!).Maruzati olan saraya el etek öpmeye koşuyor. Gariban vatandaş hariç...

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title