Haberler

Hamas: İsrail Savaş Uçağını Vurduk

Güncelleme:

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, "Gazze semalarında İsrail ordusuna ait "F15" tipi savaş uçağını vurduk" dedi.

İsrail'in Gazze'de başlattığı katliam sürerken Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları İsrail savaş uçağını vurdu.

İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze semalarında İsrail ordusuna ait "F15" tipi savaş uçağının roketle vurulduğunu açıkladı.

İSRAİL ATEŞKESİ REDDETTİ

İsrail Kabinesinin, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin Gazze'de ateşkes sağlanması yönündeki teklifini reddettiği belirtildi.

"ATEŞKES FELAKET OLUR"

İsrail Kanal 1 televizyonunun haberine göre, İsrail Kabinesi Başbakan Binyamin Netanyahu başkanlığında 4 saat süren toplantının ardından Kerry'nin teklifini oy birliğiyle reddetti. Haberde İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman ve Ekonomi Bakanı Naftali Bennett'in de aralarında bulunduğu muhaliflerin ateşkesin İsrail için "felaket" olacağı görüşünü savunduğu ifade edildi.

Haaretz gazetesi, internet sayfasında İsrailli bir yetkiliye dayandırarak verdiği haberde, Kerry'nin, geçen Çarşamba Tel Aviv'de Netanyahu ile gerçekleştirdiği görüşmede ateşkes teklifinde bulunduğunu iddia etmişti.

Haberde, ABD'nin 1 hafta sürmesini öngördüğü ateşkes teklifinde, İsrail'in Gazze'den çekilmeden tünellere yönelik operasyonlarını sürdürmesi ve Mısır'ın arabuluculuğunda taraflar arasında müzakarekerelerin yürütülmesinin yer aldığı kaydedilmişti

"ATEŞKES PLANI DEĞİŞMELİ"

Reuters'ın geçtiği habere göre, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun güvenlik kabinesi, Gazze bölgesi için ortaya konulan ateşkes teklifini reddetti. İsrail'in hükümet kaynaklarından alınan bilgiye göre, İsrail planda değişiklikler istedi.

35 İSRAİL ASKERİ HAYATINI KAYBETTİ

İsrail ordusu, Gazze'de yaşanan çatışmalarda ölen asker sayısının 35'e yükseldiğini bildirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

John Kerry İsrail Gazze Hamas Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (44)

ERSİN:

OYUM İHSANOĞLUNADIR. BU KADAR ZULÜM ÇEKTİK YETER ARTIK.

22
18
yanıtYanıtla
harun aktascathsummers0905@hotmail.com:

Oyum ihsan oglu diyorsun iyi guzelde ihsanoglu yillardir Islam orgutu teskilatina baskanlik yapti ne hayrini gorduk?

yanıt0
yanıt0
TUĞRULtugrulguven@hotmail.com:

katılıyorum sana Harun abi

yanıt0
yanıt0
laz:

Bütün Yahudiler dünyadan temizlenmeli daha güzel bir dünya için ele ele müslümanlar

30
4
yanıtYanıtla
MÜSLÜMANLAR:

İSRAİLLERİN OLDUĞU YOLCU UÇAKLARINI VURUN ACIMAYALIM İSRAİLLER YAHUDİLER ACIYOR MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE KADIN ÇOCUK DEMEDEN ÖLDÜRÜYORLAR YAHUDİLERE ÖLÜM ACIMAYIN DAHA YENİ HEDEFLERİ VURCAYIZ HABERLERİ GELİR YAKINDA ALLAHIN İZNİYLE İSRAİLLER SONLARINI HAZIRLADILAR SAVAŞIRSAK ZAFER GELİR

28
2
yanıtYanıtla
Aminsirin@gmail.com:

Bizim onlardan ne farkımız kalır o zaman.ALLAH bizi zalimlerden eylemesin inş.Ama adalet için israil ordusu durdurulmalı o konuda hemfikirim.

yanıt0
yanıt0
DADAŞ:

ALLLAHU EKBER

19
5
yanıtYanıtla
Musty:

Allahım yardımcınız olsun bize Allah yeter,görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler.Allahım lanet etsin israil geber..

19
3
yanıtYanıtla
MÜSLÜMANLAR:

OOOOOOĞĞĞ HELAL OLSUN KASSAM TUGAYLARINA O KADAR KADIN ÇOCUK ÖLDÜRDÜLER OO KÖPEK İSRAİLLER DEVAMI GELECEK ALLAHIN İZNİYLE

16
3
yanıtYanıtla
osmanlı:

EY MİLLET UYANIN MÜSLÜMANLAR NE HALDE UYUTULAR BİZİ 90 YILDIR OSMANLICAMIZI ALDILAR ZALİM İSRAİL UNUTMAYIN ÇANAKKALE GEÇİLDİ ALİMLERİ ASTILAR BİZ DEDELERİMİZİN MEZARLARINI OKUYAMIYORUZ BUNU YAPAN İSRAİL ŞİMDİ FİLİSTİNE YAPIYOR NE YAPIYOR SİZ DİDENİZİN KURANINDAN VAZ GEÇMEDİNİZ BEN SİZİ BAK JİLETLE KESİYORUM SIRTINIZDAN VE ÇOÇUKLARINIZI HADIM EDİYORUM DİYOR TERERÜS İSRAİL

9
9
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title