Haberler

Halter: 23 Yaş Altı ve Gençler Avrupa Şampiyonası

Bayanlar 63 kiloda Eda Çakal, silkmede ve toplamda ikinci, 69 kiloda Duygu Aynacı koparmada üçüncü oldu Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, başarılı sporcuları tebrik etti.

23 Yaş Altı ve Gençler Avrupa Halter Şampiyonası'nda, bayanlar 63 kiloda Eda Çakal, silkmede ve toplamda ikinci, 69 kiloda Duygu Aynacı koparmada üçüncü oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Rum Kesimi'nin başkenti Limasol'da devam eden şampiyonada, 63 kiloda podyuma çıkan Eda Çakal, silkmede sırasıyla 110, 112 ve 114 kilolarda başarılı olarak gümüş madalya kazandı.

Koparmada, 86 kiloluk kaldırışıyla toplamda 200 kiloya ulaşan Çakal, genel klasmanda da gümüş madalyanın sahibi olarak, Avrupa 2'ncisi oldu.

Bayanlar 69 kiloda yarışan Duygu Aynacı ise koparmada ilk hakkında 87 kilo, ikinci hakkında da 90 kiloyu kaldırdı. Son hakkı 93 kiloda başarılı olamayan milli sporcu, koparmada üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Aynacı, silkmede ise 109 kiloyla 4'üncü olurken, toplamda ulaştığı 199 kiloluk kaldırışıyla aynı sırayı aldı.

Bakan Kılıç, milli haltercileri kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, şampiyonada madalya kazanan Eda Çakal ve Duygu Aynacı için kutlama mesajı yayımladı.

Genç sporcuların kazandığı başarılardan memnuniyet duyduğunu belirten Bakan Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Gençlerimizin kazandığı başarıları spor geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz. Gençlerimize olan inancımız tam. Onlar kazandıkları başarılarla gelecek nesillere örnek olurken, milletimizi de  gururlandırıyorlar. Milli haltercilerimize bundan sonraki spor yaşamlarında da başarılar diliyor ve onların başarısında emeği geçen herkesi kutluyorum." - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Akif Çağatay Kılıç Kıbrıs Rum Kesimi Eda Çakal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title