Haberler

Halkın Taktir Ettiği Vekil; Ekrem Çelebi

Ağrı AK Parti Milletvekili Ekrem Çelebi Eski Van Caddesinde AK Parti ilçe Başkanı Zeynel Yerlikaya ile Esnaf Ziyaretinde bulundu.

Bu ziyaret sırasında " Esnaf ve Halk Çalışmasanızda aramızda bulunmanız bize yeter" dedi.

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi Önceki gün geldiği Ağrı ilinde Ağrı Belediyesinin düzenleme çalışmaları yaptığı Eski Van Caddesi esnafını gezerek seçim sonrasında Halkın dilek ve temenilerini dinledi. Seçim öncesinde de esnafı ziyaret eden Çelebi seçildikten sonra 3 ay içersinde yaptıkları çalışmaları esnafa anlattı, tek tek ziaret ettiği Esnafın desteği ve dualarını istedi.

Çelebi Halkın dileklerini ve temennilerini dinlerken, Vatandaşın memnuniyeti ön plandaydı, Öncelikle Esnafın söyledikler, "Bize hizmet etmesenizde aramızda bulunmanız bizim için her şeyden önemlidir" Bizler Halkın içersindeki gezen vekili görmek istiyoruz sözleri dikkat çekti.

Ağrı Ak Parti Milletvekili Çelebi, Ağrı Belediyesinin ilde yapacağı asfalt Projesinin kaynağı için İller Bankasından 12 milyon liranın tahsisi için emek verdiğini, AK Parti Belediye Başkanımız Hasan Arslan'ın ilde yapacağı çalışmalar için bu paranın tahsis edildiğini bu konuda Ekip Çalışması Yaparak Kağızman Caddesinin Kamulaştırılması için; Başta AK Partinin 3 Vekili olarak Ağrı Valisi Ali Yerlikaya ve Belediye Başkanımız Hasan Arslan ile Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek ilin sorunlarının çözümü için yardımcı olmasını istedik. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bizlere Ağrı ili benim ikinci ilimdir burası için elimizeden ne gelirse yapacağız dediğini söyledi.

Bizde Ağrı iline öncelikle Kağızman caddesinin kamulaştırılması, Erzurum, Hanibaba caddesi ve Eski Van Caddesinin asfaltlanması için ödenek çıkarttık. ilimizde Kentsel Dönüşüm için gereken çalışmayı destekleyerek hayata geçmesini sağladık,

AK Parti Milletvekili Çelebi'den bazı taleplerde bulunan Vatandaşlara ben pjoje adamıyım elinizde projeleriniz varsa getirin yardımcı olayım, yoksa diğer konularda bizden bir talebiniz olmasın dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title