Haberler

Hakkında Gözaltı Kararı Bulunan Nuh Gönültaş Yurt Dışına Kaçmış

Güncelleme:

İstanbul'da 14 Aralık fırtınası! Bu sabah operasyonun düğmesine basıldı. 31 isim hakkında gözaltı kararı var. Bugün akşam saatleri itibarıyle Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, Şike, Balyoz, Ergenekon gibi operasyonları yöneten isimlerden İstanbul Eski Organize Müdürü Mutlu Ekizoğlu, Samanyolu Yayın Grup Başkanı Hidayet Karaca gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 27 kişi gözaltına alındı.

GÖZALTI LİSTESİNDE ADI GEÇEN NUH GÖNÜLTAŞ YURT DIŞINA KAÇMIŞ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 25 kişinin sorgulamaları Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sürüyor. Polis ekiplerinin, 2 kişiyi daha gözaltına almasıyla şüpheli sayısı 27'ye yükseldi.

Bu arada, polis ekiplerinin araştırmasında, hakkında gözaltı kararı bulunan 31 kişiden biri olan gazeteci-yazar Nuh Gönültaş'ın dün gece Atatürk Havalimanı'ndan yurt dışına çıktığı tespit edildi.

NUH GÖNÜLTAŞ KİMDİR?

1966 Ankara doğumlu olan Nuh Gönültaş, ilk, orta ve liseyi Ankara'da okudu. Liseden mezun olduktan sonra Ege Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'nda 1988 yılında mezun oldu. Nuh Gönültaş, 1987 Tercüman gazetesi İzmir Bürosu'nda stajyerliğe başlayarak gazeteciliğe adım attı. Bir yıl sonra Zaman gazetesinde muhabir olarak çalışmaya başlayan Nuh Gönültaş 5 yıl TBMM'de Parlamento muhabirliği yaptı. Aynı yıllarda Zaman gazetesinde köşe yazarlığına da başlayan Nuh Gönültaş, 1997-1998 yıllarındaki ABD'deki lisan eğitimi dolayısıyla yazarlığa bir süre ara verdi.

Nuh Gönültaş, 2002 yılı sonlarında Zaman'daki köşe yazarlığından ayrılarak Tercüman gazetesine geçti. Tercüman gazetesinin Bugün'e dönüşmesinden itibaren de Bugün gazetesinde köşe yazarlığı yapıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nuh Gönültaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (22)

xzx:

korkmuyormuşlar hahaha külahıma anlat.

19
9
yanıtYanıtla
rtk:

''yurt dışına kaçmış'' çıkmadan önce tutuklama kararı mı çıkmış?bu kaçmış diye başlık atan herhalde çok sevinmiş. hani adam suçlu ya(!)

12
6
yanıtYanıtla
salim:

Nereden haber aldı da hemen yurt dışına kaçtı. Emniyetteki paralel çok derinlerde kazımak çok zor , porçöz dökmek lazım.

16
0
yanıtYanıtla
Abdi:

Akillica

8
7
yanıtYanıtla
EMİN RIZA:

SUCSUZSUNDA NİYE KACIYON

10
2
yanıtYanıtla
AKINCILARmobilWeb@haberler.com:

MEDEM SUÇSUZDU NEDEN KACTI.

8
4
yanıtYanıtla
ali:

Bunların korktuğu bişey yokki kaçsınlar birileri gibi sıfırlasınlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2
5
yanıtYanıtla
Hamit:

Cemaat kaçmaz. işini halledince döner gelir. .

5
1
yanıtYanıtla
Kemal KARTAL:

Yurt Dışına kaçtığı söylenen gazeteci için sosyal medyada, çarşaf giyip, eşinin pasaportuyla yurt dışına kaçtığı rivayetleri dolaşıyor. Öyle bir şey yaptı ise yazıklar olsun. Kobanide PKK lılar IŞİD korksundan ve Ülkemizde de Polis korkusundan ETEK giyip başlarını sarıp dolaşıyorlardı. Demekki Ünlü Gazetecei bunlardan ilham almış giyinme konusunda.

3
2
yanıtYanıtla
Mustafa:

Demekki iceride halen kostebekler var.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title