Haberler

Hadise'nin Bir Yıllık Reklam Geliri 4 Milyon Dolar

Güncelleme:

Son yıllarda ünlülerin en önemli gelir kaynağı reklamlar oldu. Ürünlerin tanıtım kampanyaları kapsamında reklam filmlerinde oynayan ünlü isimler bu sayede büyük bir servetin de sahibi oldu. Birçok ünlü isim yıl boyunca aynı reklamlarda boy gösterirken bazıları da kazançlarını ikiye katladı.

SERVET KAZANDI

Bu isimlerden biri de şarkıcı Hadise. Son yıllarda şarkıları ve sahnesiyle birçok meslektaşından sıyrılan şarkıcı, yakaladığı şöhreti reklamlar sayesinde paraya çevirmeyi başardı. Yaz başında bir kozmetik firmasıyla 2.5 milyon dolara bir yıllık anlaşma imzalayan Hadise, sözleşmesine 'Başka firmaların tanıtımında rol alabilir' ibaresi koydurdu. Bu sayede de daha önce reklamlarında oynadığı bir çikolata firmasıyla yeniden anlaştı. Bu anlaşmadan 1.5 milyon dolar kazanan Hadise, böylece bir yıl içinde 2 farklı firmanın yüzü olarak 4 milyon dolar kazandı.

KIVANÇ DA İKİ REKLAMDA OYNUYOR

Hadise gibi aynı dönemde iki ayrı firmanın yüzü olan birçok isim var. Kıvanç Tatlıtuğ, bir jean firması ile bir bankanın reklamlarında aynı anda rol alıyor. Seda Sayan bir elektronik firması ile süper market reklamlarında, Çağla Şıkel ise bir cips ve deterjan reklamında aynı dönemde rol alarak çifte tarife kazanan isimlerin başında geliyor.



Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title