Haberler

Hadise Yeni Gözdesiyle Kafaları Karıştırdı

Güncelleme:

Aşk hayatında durgun günler geçiren Hadise, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'le yakınlaştı. Sabaha kadar samimi bir şekilde eğlenen ikili kafaları karıştırdı.

Aşk hayatında durgun günler geçiren Hadise, Oğulcan Engin'le yakınlaştı. Sabaha kadar samimi bir şekilde eğlenen ikili kafaları karıştırdı.

FELEKTEN BİR GECE GEÇİRDİLER

Uzun süredir adı kimseyle anılmayan seksi şarkıcı Hadise, önceki gece kafaları karıştırdı. Sinan Akçıl'la ayrıldıktan sonra kalbini aşka kapatan şarkıcı, Seda Sayan'ın çapkınlıklarıyla tanınan oğlu Oğulcan Engin'le birlikte felekten bir gece geçirdi.

SABAHA KADAR EĞLENDİLER

Hız kesmeyen ikili, daha sonra eğlencelerine Etiler'deki bir sosyetik mekanda eğlenceye devam etti. Hadise'nin arabasıyla Etiler'e giden ikili, burada da oldukça samimi bir şekilde eğlendi.

YENİ BİR AŞK MI DOĞUYOR

Hadise ve Engin'i oldukça mutlu görenlerin aklına ise "Acaba yeni bir aşk mı doğuyor?" sorusu geldi. 29 yaşındaki Hadise ile 25 yaşındaki Oğulcan Engin'in şu sıralarda sık sık telefonla konuştuğu öğrenildi. Oğulcan Engin'in yakın arkadaşlarına, "Hadise'ye hayrandım. Onu tanıdıkça hayranlığım git gide artıyor" dediği iddia ediliyor. Bu arada Seda Sayan'la Hadise'nin iyi arkadaş olduğu biliniyor.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Oğulcan Engin Sinan Akçıl Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (13)

Gokhan canMobil-ANDROID:

Bana ne kardesim hadisenin yeni seyinden doguda askerimizin pazarda arkasindan vuruyolar askerin elini kolunu baglamasinlar artik

70
5
yanıtYanıtla
oguz bozkurtMobil-ANDROID:

işçilerimize şehitlerimize bakin beyler 6 gündür maden işçilerine ulaşamayanlara bakin

29
5
yanıtYanıtla
pöff:

oğulcan nedir ya tipsizcan bilader, bide bu hadise nin mezhebiyle genişliği aynı oranda :D

8
1
yanıtYanıtla
deli murat:

bu kadin soyunmadan sanat yapamiyormu?

8
1
yanıtYanıtla
osbirden vazgeçemeyen adam:

çikolata verdin de karnım tok mu dedim hadisem

3
2
yanıtYanıtla
abaza murat:

offffff hadise offffff, tükürük bırakmadın ağzımda

2
1
yanıtYanıtla
çöldeki o kutup ayısı:

ulan haber okuyayım derken kendimi youtube''da hadise videoları ararken buldum

2
1
yanıtYanıtla
suleeMobil-ANDROID:

bu kadinin kalinligi nereye kadar gidecek arkadas

2
1
yanıtYanıtla
zevzek:

herifte tip yok ki.

2
0
yanıtYanıtla
hM:

insanlar kafayı yemiş yemin ederim yazık ya yazık ! Türkiye nerelere gidiyor. . soma faciasında milli yas ilan edildiğinde bile boy boy instgramda foto yayınlayan insanların başında geliyor bunlar. . Rabbim yardımcıları olsun . .

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title