Haberler

Gizem Karaca Set Yorgunluğunu Marmaris'te Attı

Güncelleme:

Türkiye 2. güzeli Gizem Karaca, reyting rekoru kıran "Güzel Köylü" dizisinin set yorgunluğunu kuzeni ile Marmaris'te deniz keyfi yaparak attı.

Türkiye 2. güzeli Gizem Karaca, reyting rekoru kıran "Güzel Köylü" dizisinin set yorgunluğunu kuzeni ile Marmaris'te deniz keyfi yaparak attı. Karaca, sahilde kuzeni ile çektiği fotoğrafını Instgram'da paylaştı.

MUĞLA'YA YERLEŞTİ

Yeni dizisi "Güzel Köylü" için Muğla'nın küçük tatil kasabası Akyaka'ya yerleşen Türkiye 2. güzeli ve oyuncu Gizem Karaca, dizi setinden arta kalan zamanını değerlendirmek için dün kuzeni Berkay Osman Farabi ile Marmaris'e geldi. Güzel oyuncu, Marmaris Uzunyalı sahilinde denize girip güneşlenerek dizi setinin yorgunluğunu atmaya çalıştı. Karaca, Marmaris sahilinde kuzeni ile çektiği fotoğrafını da Instgram'da paylaştı.

HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

Star TV'de ekrana gelen "Güzel Köylü" dizisi, eski bir balıkçı köyü olan Muğla Akyaka'da çekiliyor. Akyaka'ya yerleştikten sonra yaşam tarzını tamamen değiştiren Gizem Karaca, çekimlerden arta kalan zamanının büyük kısmını doğada spor yaparak ve hayvanlarla ilgilenerek geçiriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Gizem Karaca Güzel Köylü Marmaris Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

mazlum:

yani hemen simarma, daha iki bölüm cekildi yoruldun bittin, bak polata adam yllardir setten sete kosuyor devlet kurup devlet yikiyor giki cikiyormu...

20
1
yanıtYanıtla
consina:

bu kız nasıl türkiye 2. güzeli olmuş çok ilginç. sokaklarda bundan güzel okadar kız varki inanılır gibi değil.

10
3
yanıtYanıtla
MERVE:

AHH CANIM ÇOK ÖNEMLİ HABER YA GEREKSİZ ŞEY YA BÖYLE İNSANLARI GÖKLERE ÇIKARTIYOLAR YA ALLAH BİLDİGİ GİBİ YAPSIN SİZİ

8
3
yanıtYanıtla
KAŞAR:

ÇOK ÖNEMLİ Bİ HABERDİ İYİKİ HABERİMİZ OLDU.ADAYLIĞINIDA ACIKLAYACAKMI

9
2
yanıtYanıtla
sdasda:

aaaaaaaaaaaa duydunuzmu gizem karaca marmaristeymiş ne büyük bir olay yav sacma sapan haberler paylaşmayın valahi bir daha girmem daha önemli olaylar var siz kalkın sacma sapan şeyler paylaşın olmaz ollmaz haber anlayışlınız büyle olmamalı

6
1
yanıtYanıtla
Aksakal:

Uyusturucu gibi pis bir ise bulasmis hic kimsenin haberini yapmayin ki bu ulke bu beladan kurtulsun..

5
1
yanıtYanıtla
Yuppi Gidiyoruz:

Hep beraber marmarise gidiyoruz arkadaşlar.Yalnız bırakmayalım ayıp olur

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title