Haberler

Güvenlik Kamerasından Yeni Akit Gazetesi Önündeki Gerginlik

Gazete yetkilileri dün binanın önünde yaşanan gerginlik sırasında güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerin bir bölümünü paylaştı.

Gazete yetkilileri dün binanın önünde yaşanan gerginlik sırasında güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerin bir bölümünü paylaştı.

Haber İbrahim AKTÜRK İstanbul DHA

Dün akşam saatlerinde, Halkalı'da bulunan Yeni Akit Gazetesi'nin önündeki gergin anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerin bir bölümü habercilerle paylaşıldı. Gazetenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kalabalık grubun duvara astığı davizlerin gazete çalışanları tarafından alındığı görülüyor. Bunun üzerine, çalışanlarla bina önünde bekleyen kalabalık arasında gerginlik yaşanıyor. Ardından, gazete binasına taş atılıyor. Bazı eylemciler, bahçe duvarının üstünde görülüyor. Duvarın korkuluğuna tutunan bu kişilere, binanın içerisinden bir sopanın atıldığı görülüyor. Daha sonra gazetenin bahçesinde 3 kişinin ellerinde sopalarla kalabalığın üzerine yürüdüğü görülüyor. Gazete binasının önünde güvenlik önlemi alan çevik kuvvet ekipleri, kalabalık grubu uzaklaştırıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeni Akit Gazetesi İstanbul Halkalı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title