Haberler

Güneydoğu'da Sel ve Taşkın Uyarısı

Güncelleme:

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak, Mardin ve Şanlıurfa'da kuvvetli yağış beklendiğini bildirerek,vatandaşları uyardı.

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak, Mardin ve Şanlıurfa'da kuvvetli yağış beklendiği bildirerek, oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, yarın öğleden sonra bölge genelinde başlayacak yağışların 26 Ocak Pazar günü etkisini artırarak 27 Ocak'ta Diyarbakır, Batman, Siirt ve Şırnak çevrelerinde, 28 Ocak'ta da Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak, Mardin ile Şanlıurfa'nın Siverek ve Viranşehir ilçesinde kuvvetli olacağının tahmin edildiği bildirildi.

Açıklamada, oluşabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, taşkın riski) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Batman Şırnak Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title