Haberler

Gündem Özeti / 14 Şubat 2014

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al Tani'yi Çankaya Köşkü'nde karşılayacak. Gül ve Al Tani, baş başa görüşecek.

Cumhurbaşkanı Gül ayrıca Hollanda Dışişleri Bakanı Frans Timmermans ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

(Ankara/10.30/10.35/09.30)

2- Fransa Anayasa Konseyi Başkanı Debre Ankara'da

- Cumhurbaşkanı Gül, Fransa Anayasa Konseyi Başkanı Jean-Louis Debre ile beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Jean-Louis Debre ile bir araya gelecek.

(Ankara/14.30/TBMM/15.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı  Bülent Arınç, Beyoğlu'nda restorasyonu tamamlanan Ağa Camisi'nin yeniden ibadete açılış törenine katılacak.

(İstanbul/12.00)

2- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, il müdürleri kapanış toplantısıyla yazar Rasim Özdenören'in yaşamı ve sanatçı kişiliğini anlatan, "Hayat ve Ben ve Kelimeler" belgeselinin galasına katılacak.

(Ankara/11.00/15.00)

3- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Karayip Devletleri Birliği 19. Olağan Bakanlar Konseyi Toplantısı'na katılacak.

(Trinidad ve Tobago)

4- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, valilikleri ziyaret edecek, 14 tesisin toplu temel atma törenine katılacak, seçim bürosu açılışı yapacak.

(Hatay/09.30/10.30/Osmaniye/15.00/16.00)

5- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Dolmabahçe Sarayı'ndaki, "Edirne'de Osmanlı Kültüründen Dekoratif Örnekler Sergisi"ne, hastane açılışına ve Labella Premium'da yemeğe katılacak.

(İstanbul/15.00/16.30/18.00)

6- Türkiye'nin 5. uydusu fırlatılıyor

TÜRSAT 4A, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılacağı törenle Baykonur Uzay Üssü'nden fırlatılacak.

(Kazakistan/TSİ 23.09)

7- TBMM Genel Kurulu'nda, AFAD ile ilgili "Torba Kanun Teklifi"nin görüşmelerine devam edilecek.

(TBMM/14.00)

8- BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Pertek'te seçim bürosu açılışına ve il merkezinde aday tanıtım mitingine katılacak, Akpazar'da halka hitap edecek.

(Tunceli/10.00/12.00/16.00)

9- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, partisinin aday tanıtım toplantısına katılacak.

(Yalova/14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

(Şam/Halep)

2- Suriyeli muhaliflerle Beşşar Esed rejimi temsilcileri arasındaki barış görüşmelerinin ikinci turuna, BM  ofisinde devam edilecek.

(Cenevre)

3- Mısır'da, darbe karşıtı cuma gösterileri düzenlenecek.

(Kahire)

4- Irak'ta hükümet güçlerinin silahlı gruplara yönelik operasyonları takip ediliyor.

(Enbar)

5- Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Parlamenterler Asamblesinin kış dönemi toplantısında, teşkilat üyesi ülkelerdeki radikalizm, aşırıcılık ve yabancı düşmanlığı konuları ele alınacak.

(Viyana)

6- Eski Lübnan Başbakanı Refik Hariri, ölüm yıl dönümünde anılacak.

(Beyrut)

EKONOMİ

1- Türkiye İstatistik Kurumu, sanayi ciro endeksinin Aralık 2013 verileri ile Ocak 2014 tarım ürünleri üretici fiyat endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

2- Kamu İhale Kurumu Başkanı Mahmut Gürses, 2013 yılı kamu alımları istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Suriyeli sığınmacılarla bir araya gelecek.

(Hatay/10.00)

SPOR

1- 22. Kış Olimpiyat Oyunları'nın sekizinci gününde, 6 dalda madalya mücadelesi yapılacak.

Kayaklı koşuda mücadele eden milli sporcu Sabahattin Oğlago, erkekler 15 kilometre klasikte yarışacak.

(Soçi/12.00)

2- Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu altıncı hafta maçında, Galatasaray Liv Hospital ile Rusya'nın CSKA Moskova takımları, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/20.30)

3- Spor Toto Süper Lig'in, 21. haftasının ilk maçında, Çaykur Rizespor ile Gaziantepspor, Yeni Rize Şehir Stadı'nda karşılaşacak.

(Rize/20.00)

4- İstanbul'da hafta sonunda düzenlenecek 42. Uluslararası Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası öncesi, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya'nın katılımıyla Gönen Otelde basın toplantısı yapılacak.

(İstanbul/10.30)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Jean Louis İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title