Haberler

Gündem / 12 Temmuz 2014

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer'i Beylerbeyi Sarayı'nda kabul edecek.

(İstanbul/14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetelerin Ankara temsilcileri, akademisyenler ve din adamları ile iftarda bir araya gelecek.

(Ankara/20.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kepez Arena'da düzenlenecek mitingde konuşacak, valiliği ziyaret edecek, büyükşehir belediyesinin Beach Park'taki iftarına katılacak.

(Antalya/18.00/19.30/20.27) (Fotoğraflı-Görüntülü)

-  Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Atatürk Hünkar Köşkü'nü ziyaret ettikten sonra Koza Han'da basın toplantısı yapacak, Osman ve Orhan Gazi türbeleri, Ulu Cami ve 3'üncü Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın Gemlik ilçesindeki anıt mezarını ziyaret edecek, Kapalıçarşı'da vatandaşlarla buluşacak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle toplantı ve iftarda bir araya gelecek.

(Bursa/10.20-20.43) (Fotoğraflı-Görüntülü)

Cumhurbaşkanı adayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş,  bir toplantıya katılacak, Alevi kültür derneklerinin temsilcileriyle buluşacak.

(Ankara/10.00/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, restorasyonu tamamlanan Muradiye Camii'nin açılış törenine katılacak, "Yetimlerle İftar" programında konuşacak, valiliğin düzenlediği iftara katılacak.

(Bursa/16.45/20.20/20.43) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının "Yetimlerle İftar" programına iştirak edecek.

(Konya/20.27) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Adalet Bakanı Zinaida Zlatanova ve Bulgaristan Müslümanları Başmüftüsü Mustafa Aliş Hacı ile görüşecek, ardından başmüftülük iftarına katılacak.

(Sofya/15.00/16.00/20.40) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Avusturya'da

Bozdağ, başkent Viyana'da esnaf ve STK ziyaretlerinin ardından, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Avusturya Şubesinin düzenlediği iftar programına katılacak. (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, valiliği ve büyükşehir belediye başkanlığını ziyaret edecek, sivil toplum kuruluşlarında kayıtlı ailelerle Rabia Meydanı'nda düzenlenen iftar programına katılacak.

(Şanlıurfa/17.45/18.25/19.40) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, valiliği, AK Parti il başkanlığını ve büyükşehir belediyesini ziyaret edecek, "Yetimlerle İftar" programına katılacak.

(Ordu/17.30-20.10) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek, büyükşehir belediyesinin "Yetim Çocuklar" için Anadolu Harikalar Diyarı'nda düzenleyeceği iftara katılacak.

(Kayseri/15.00/20.13) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek, gençlik merkezi inşaatı ve merkez kapalı yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulunacak, belediye başkanlığını ziyaret edecek, "Yetimlerle İftar" programına katılacak.

(Düzce/16.30-20.38) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, valilik ile belediye başkanlığını ziyaret edecek, AK Parti ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarıyla toplantı yapacak, "Yetimlerle İftar" programı ile Birlik Vakfının düzenlediği Aspuzu gecelerine katılacak.

(Malatya/14.30-23.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, "Yetimlerle İftar" programına iştirak edecek.

(Bolu/20.35) (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının "Yetimlerle İftar" programında bulunacak.

(Elazığ/19.58) (Fotoğraflı-Görüntülü)

12- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, valilik, belediye ve AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek, "Yetimlerle İftar" programına  katılacak

(Bilecik/18.30-20.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

13- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, büyükşehir belediyesinin düzenlediği iftar ile Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarının katılımıyla gerçekleşecek sahur programına katılacak.

(Gaziantep/19.45/01.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

14- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı ve Keçiören Belediyesince düzenlenen "Yetimlerle İftar" programına katılacak.

(Ankara/20.26) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Irak'taki çatışmalarla ilgili gelişmeler izleniyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- İsrail-Filistin gerginliğiyle ilgili gelişmeler takip ediliyor (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Mısır'da, İhvan mensuplarına yönelik gözaltı ve yargılamalar ile darbe karşıtı gösteriler izleniyor.

Darbeyi Ret ve Meşruiyete Destek için Ulusal İttifak Hareketi, "Asker Fakirleri Eziyor" adı altında darbe karşıtı gösteri çağrısında bulundu.

Mısır'da Hürriyet ve Adalet Partisi (HAP) Genel Sekreteri Muhammed el-Biltaci'nin de arasında bulunduğu 4 kişinin, "polislere işkence" yaptıkları iddiasıyla açılan davanın görülmesine devam edilecek.(Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Ukrayna'daki gelişmeler izleniyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Brezilya'da süren 2014 FIFA Dünya Kupası'nın üçüncülük maçında Brezilya ile Hollanda karşı karşıya gelecek.

(Brasilia/23.00) (Fotoğraflı)

2- A Milli Kadın Voleybol Takımı, CEV Avrupa Ligi A Grubu 6. ve son ayak ikinci maçında deplasmanda Slovenya ile karşılaşacak.

(Novo Mesto/19.00)

3- Fenerbahçe'nin yeni transferi Brezilyalı futbolcu Diego Ribas, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde sözleşme imzalayacak.

(İstanbul/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title