Haberler

Güldür Güldür İlk Kez İzmir Seyircisi İle Buluştu

Güncelleme:

Günlük hayatın sıradan konularına farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya yine kendi mizah anlayışları ile yeni yaklaşımlar ve çözümler getirdi.

Oyuncu kadrosunda Ali Sunal, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Rüştü Onur Atilla gibi birbirinden yetenekli genç oyuncuların bulunduğu Güldür Güldür Show ekibi Fuar Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran İzmirli seyircilere unutulmaz anlar yaşattı. 2,5 saatten fazla süre ara vermeden sahnede kalan oyunculara seyirciler alkışları ile teşekkür ettiler.

Gösteri bitiminde kapıda bekleyen ve tiyatro salonunu terk etmeyen seyirciler, Güldür Güldür ekibi ile fotoğraf çekmek için adeta birbirleri ile yarıştılar.

Organizasyonlar Devam Edecek

Organizasyonu gerçekleştiren Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey, "Yaz döneminde etkinliklerimiz devam edecek, 20-21 Haziran tarihlerinde Tolga Çevik "Arkadaşım Hoşgeldin" ve Yaz sineması etkinlikleri ile devam edeceğiz amacımız İzmir'i eğlendirmek" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğa Rutkay Rüştü Onur Ali Sunal İzmir Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title