Haberler

Gülben Ergen'in Gizemli Yeni İşi Belli Oldu

Güncelleme:

'Propaganda' filmi başrollerinde Gülben Ergen ve Tamer Karadağlı'nın olacağı yeni formatla yakında seyirci ile buluşacak.

Geçtiğimiz hafta birlikte yemek yiyen ama yeni projeleri hakkında ser verip sır vermeyen yönetmen Sinan Çetin'le Gülben Ergen'i buluşturan gizemli iş belli oldu.

GÜLBEN BAŞROLDE OLACAK

Çetin'in 'Propaganda' filmi dizi formatında ekrana gelecek. Başrollerde Gülben Ergen'in yanı sıra Tamer Karadağlı ve Serkan Atar da var.

Dizi Şubat 2015'te Star TV'de yayınlanacak.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tamer Karadağlı Gülben Ergen Sinan Çetin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (6)

GAYSERİLİ NAZIM:

NASIL MALCI. BİR KIZ BUNUN KONUK OLDUĞU PROGRAMDA ANNESİNİN ÇOK AĞIR HASTA OLDUĞUNU KENDİSİNDEDE HASTALIĞININ AYNISINI ÇIKTIĞINI SÖYLEMİŞTİ. PARASIZLARMIŞ. GÜLÜCÜKLER ATARAK ''BEN İLGİLENİCEM'' DEDİ ALKIŞI ALDI. KIZ BENDE TEDAVİ OLSAM ANNEM GİBİ BANA DA YARDIM ETSENİZ DEDİ. GÜLÜCÜKLER FALAN SONRA BAŞKA KONUK PROGRAMDA ŞARKI SÖYLEMEYE BAŞLADI AÇIK KALAN MİKROFONUN FARKINDA OLMAYAN GÜLBENİN SESİ CANLI YAYINDA BİZİ ŞOK ETMİŞTİ. SUNUCUYA DİYORDUKİ '' AY SADECE ANNESİNİ YOLLARIM HASTANEYE KIZI OLMAZ. '' PARAGÖZ GÜLBEN.

20
0
yanıtYanıtla
ESRA:

offfff yine gülben yine hülya başka kimse yokmu bu memlekette bööööğğğğ geldi valla kusucam

9
2
yanıtYanıtla
SEVDA:

NE KADAR CIRKIN OLMUS YAS 44 YA GENC GUZEL KIZLARIMIZ VARKEN BU 3 COCUKLU PSIKOLOJSI BOZULMUS KADIN NIYE MIDEMI BULANDIRIYOR SACLARINI BILE ERKELER GIBI YAPMIS HIC OLMASA GIT KAYNAK YAP BU KADAR PARAN OLDUGUNA GORE SAC EKMEYEDE PARAN VARDIR GULBEN

3
7
yanıtYanıtla
Zeyno G.:

Bu dünyanın geçici ahiretin önemli olduğuna inanıp hacca gittiyse dinin bundan sonraki gereklerini de yerine getirmesi gerekmez mi hacdan dönen böyle mi yaşarmış yaptığı her şey gösteriş. Samimiyetsiz milleti keriz yerine koyuyor düpe düz.

1
0
yanıtYanıtla
lize:

İSLAM DİNİNDE AÇILIN Saçılın kafanız göre evlenin demiyor. ayıp herşeyi bulup kariştırıyor magazinciler. . .

0
0
yanıtYanıtla
kapadokyalı efe:

buda azdı ya hayırlısı bakalım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title