Haberler

Gülben Ergen, Soma'da Anaokulu Açtı

Güncelleme:

Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu "Çocuklar Gülsün Diye Derneği", 23'üncü anaokulunu Manisa'nın Soma ilçesinde açtı.

Şarkıcı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği', 23'üncü anaokulunu Manisa'nın Soma İlçesi'nde, törenle açtı. Gülben Ergen, "13 Mayıs'ta meydana gelen maden faciası sonrasında 23'üncü okulumuzu Soma'ya yaptırmaya karar verdik. Tamamı gönüllülerin bağışlarıyla yapılan bu okulda 100 öğrencimize eğitim olanağı sunduk" dedi.

100 KİŞİLİK ANAOKULU TÖRENLE AÇILDI

Zübeyde Hanım İlkokulu bahçesinde, tek katlı, iki derslikli olarak, tamamı gönüllülerinin bağışlarıyla yaptırılan ve çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunacak olan 100 kişilik anaokulunun açılış törenine Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkan Yardımcısı Elvan Oktar, Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Manisa Baro Başkanı Zeynel Balkız, Soma Belediye Başkanı AK Partili Hasan Ergene ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrenciler halk oyunları ve ront gösterisi sundu.

"OKULU BEN DEĞİL, BİZLER YAPTIK"

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen, "Okulu ben değil bizler yaptık. Kendi aramızda topladığımız paralar ile çocuklarımız gülsün diye okul yapmaya karar verdik. 13 Mayıs'ta meydana gelen maden faciası sonrasında 23'üncü okulumuzu Soma'ya yaptırmaya karar verdik. Tamamı gönüllülerin bağışlarıyla yapılan bu okulda 100 öğrencimize eğitim olanağı sunduk. Okulun kırtasiye ve öğrencilerin diğer ihtiyaçların giderdik. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Konuşmasının ardından Gülben Ergen'e anaokulunun yapımındaki katkıları nedeniyle Kaymakam Bahattin Atçı ve Belediye Başkanı Hasan Ergene tarafından birer teşekkür plaketi verildi. Ergen, daha sonra beraberindeki protokol üyeleriyle, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı ve eğitim camiasına hayırlı olması dileğinde bulunup, kurdeleyi keserek anaokulunu hizmete açtı. Ergen, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

DERNEĞİN ANAOKULU AÇTIĞI İLLER

Türkiye'de daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkı sağlamak hedefiyle yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği daha önce; Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars, Tekirdağ, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya, Bursa ve Antalya'da anaokulları açmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahattin Atçı Gülben Ergen Soma Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

savaş:

seviyorum bu kadını ya allah razı olsun

5
1
yanıtYanıtla
ASİL:

GÜLBENİN KASETİ ÇIKARKEN AĞLADIĞI GÜNÜ HİÇ UNUTMUYORUM.

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title