Haberler

Gül'ün Paylaştığı Fotoğrafta Dikkat Çeken Babacan Ayrıntısı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün veda resepsiyonundan paylaştığı fotoğrafta Ali Babacan ve eşinin; Erdoğan, Gül ve eşleriyle aynı karede olması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte Çankaya Köşkü'nde dün akşam verdiği veda resepsiyonu, renkli görüntülere sahne oldu. Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesi yanı sıra Gül'ün Twitter hesabından da paylaştığı fotoğraflarda; Gül - Hayrunnisa Gül, Recep Tayyip Erdoğan - Emine Erdoğan ve Ali Babacan - Zeynep Babacan'ın aynı karede yer aldığı fotoğrafa yer verilmesi dikkat çekici bulundu. Bu fotoğraf; Ankara kulislerinde, "Bu fotoğraf, resepsiyon ortamını yansıttığı için mi twitter üzerinden paylaşıldı yoksa Gül, bir mesaj mı vermek istedi" sorusuna neden oldu.

GÜL'ÜN VEDA RESEPSİYONU

Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte görev süresinin 28 Ağustos'ta sona erecek olması nedeniyle dün akşam bir resepsiyon verdi. Resepsiyona ağırlıklı olarak devlet erkanı, siyasi parti liderleri, milletvekilleri, yabancı misyon şefleri ve basın-yayın organlarının Ankara temsilcileri davet edildi. Gül, sivil toplum temsilcileri ile sanat, bilim ve spor dünyasından davetlilerin yer alacağı ikinci bir veda resepsiyonu daha verecek.

BAHÇELİ VE MHP'LİLERLE SOHBET

Resepsiyona, Gül'ün "Seçilmiş Cumhurbaşkanı" diye hitap ettiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan eşi ve Köşk'ün yeni hanımefendisi olacak Emine Erdoğan ile katıldı. 10 Ağustos öncesinde Gül'ün veda ziyareti talebini erteleyen MHP lideri Devlet Bahçeli ise resepsiyona kurmaylarıyla birlikte katıldı. Gül, yanına gittiği Bahçeli ve MHP'lilerle bir süre sohbet etti.

BABACAN VE EŞİ FOTOĞRAF KARESİNDE

Renkli resepsiyonunun fotoğraf ve videosuna Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde yer verildi. Sitedeki fotoğraf albümünün üçüncü sırasında Gül, Başbakan Erdoğan ile Ali Babacan'ın eşleri ile birlikte aynı karede yer aldığı fotoğrafa yer verilmesi dikkat çekici bulundu. Gül'ün bu akşam saatlerinde twitter hesabı üzerinden de aynı fotoğrafı paylaşması, farklı yorumlara neden oldu.

Ali Babacan'ın ismi; Binali Yıldırım, Mehmet Ali Şahin, Ahmet Davutoğlu gibi isimlerle birlikte Ak Parti'nin muhtemel genel başkan adayları arasında geçiyor. Kulislerde, Gül'ün, Babacan'ın genel başkan dolayısıyla Başbakan olmasını arzu ettiği de konuşuluyor.

FOTOĞRAFLARI KENDİSİ SEÇİYOR

Gül'ün, kamuoyunun fazla bilmediği bir özelliği var. Fotoğrafa meraklı ve önem veriyor. İnternet sitesine konulan, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinden paylaştığı bazı fotoğrafları, ekibinin yaptığı önerilerin arasından kendisi seçiyor. Bu fotoğrafın konulmasını Gül'ün isteyip istemediği de ayrı bir merak konusu oldu.

TWITTER HESABINDAN ŞUNLARI YAZDI;

Gül, twitter hesabında, "Dün devlet erkanına verdiğim veda resepsiyonunda hükümet, Meclis, yargı mensupları, komutanlar, kamu yöneticileri ve yabancı büyükelçilerle son defa bir araya geldik. Ay sonunda görevi devredeceğim Tayyip Bey'i ve Emine Hanım'ı eşimle beraber tebrik ettik ve başarılar diledik" ifadesine yer verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Zeynep Babacan Hayrunnisa Gül Abdullah Gül Ali Babacan Politika Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (25)

VAHİT:

2007 YILINDA GÜL KARDEŞİNİ CUMHURBAŞKANI YAPAN ERDOĞAN BUGÜN GÜLÜ PARTİDE DAHİ GÖRMEK İSTEMİYOR. HALKIN İRADESİNİ YANSITMAZSAN DİSKALİFİYE OLURSUN BÖYLE.

23
16
yanıtYanıtla
CANDAN BEY:

yeni basbakan baba can

14
24
yanıtYanıtla
isim:

bilmiyorum üzülüyorum.16-17 yaşındaki kızları çarşafa gömüyorlar.diğer arkadaşları gençliğini yaşarken o arap kültüründen gelen simsiyah çarşaflara hapsediliyor.üzülüyorum.havalarda çok sıcak.çocuklarınızı seviyorsanız onlara özgürlük tanıyın.zaten birgün anlayacak islam''ın en güzel din olduğunu.

13
20
yanıtYanıtla
umutumut@msn.com:

hadı lan dınsız

yanıt0
yanıt0
IMAM:

BU ARAPLAR HANGI ARAP ÜLKESİNİN YÖNETİCİLERİ.

11
21
yanıtYanıtla
YARABBİM BİZİ KORU:

YA BUNLAR 12 YILDIR HACLININ KAPILARINDA YATIP KALKANLAR DEĞİL Mİ AHA ORTADAKİ HACLI ORDULARININ BOP EŞBAŞKANI DEĞİL Mİ HACLI ASKERLER İÇİN DUA EDEN BUNLAR DEĞİLMİYDİ HEM HACLISEVDALISI HEM MÜSLÜMAN BEN BÖYLE OKUDUM FOTORAFI

11
18
yanıtYanıtla
REALİST !!!:

DİN SÖMÜRÜSÜNÜN , RESME ÇEKİLMİŞ ŞEKLİ !!! BEN BAŞKA BİR AYRINTI GÖREMİYORUM ; NE YAZIK !!!

18
11
yanıtYanıtla
gece kusu:

Iclerilerinde Türke benzeyen tek Ali Babacan, gerisi tam Arap, zaten Araplara da pek düskünler aksi taktirde Rabia ci olmaz, kelleci irz düsmani isid araplarin elinde halen esir olarak tutulan Türk vatandaslarimiza ve Türkmen soydaslarimiza sahip cikardilar, deyinki yalan.

13
15
yanıtYanıtla
REALİST !!!:

BU RESİMDEKİ BAYANLAR , HANGİ ARAP ÜLKESİNDEN ACABA ???

11
17
yanıtYanıtla
taha:

babacan büyük bir soru işareti davutoğlu olmalı

17
8
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title