Haberler

Gözü Dönmüş Bakıcı Dehşeti Kamerada

Güncelleme:

Sosyal medyaya yüklenen bir video izleyenlerin adeta tüylerini ürpertiyor.

YAPMADIĞI İŞKENCE KALMADI

Uganda'da gizli kamera ile kaydedildiği belirtilen görüntülerde bebek bakıcısı, ailesinin emanet ettiği küçük kıza vuruyor, tekmeliyor ve yerden yere fırlatıyor. Gözü dönmüş kadın küçük ağlayan kıza eline geçirdiği bir cisimle de vuruyor ve ardından üzerinde tepiniyor.

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından sosyal medya kanallarında bakıcıya büyük tepki gösterilerek yetkililerin bakıcı kadına, gereken cezayı vermesi istendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (120)

ASYA ALMANYA:

Icim ezile ezile izledim görüntüleri. Yüksek Lisansini bitirmis bir bayanim, evliyim ve bebegim var. Isimi biraktim evde bebegime bakiyorum, ezimin maasi ile geciniyoruz. Ama cevremdeki bayanlar benimle inceden inceye dalga geciyorlar; ''evinin kadini cocuklarinin anasi mi oldun yesilcam filmi gibisin'' diye laf sokusturuyorlar. Inanin umrumda degil, böyle duyumlar aldikca haberler okudukca bebegimi kimseye emanet edemiyecegimi biliyorum. Para geliyor gidiyor, saglik olsun, tatile de cikmayiz tek maasla idare ederiz, önemli olan anneler cocuklariyla olsun. Cocuk kustu diye dövdü cocugu ya, kiyamam.

28
1
yanıtYanıtla
hakan:

Biraz ağır olacak ama ben kadınların çalışmasına karşıyım bir kadına yakışan en iyi iş evinin hanımı ve çocuklarının annesi olmaktır elalem sen gibi çocuğuna bakarmı yani bu kadar kötüsü başına gelmese bile en azından senin kadar sevgi gösteremez çocuğuna, bir çocuğun en çok ihtiyaç duyduğu şeyde sevgi ve ilgidir

22
3
yanıtYanıtla
nidamobilWeb@haberler.com:

Evet haber kanalinda izledim.bebegin babasida hastanelik edene kadar dovmus.helal olsun adama

19
0
yanıtYanıtla
rahim:

su yorumlara onay vermeyen kirmiziya basan kisiler siz insanmisiniz o cocugun ne sucu var. O insan bozmasi tam cehennemlik birde cocugun uzerine basiyor. O cocuk daha.

14
0
yanıtYanıtla
Oktay KESKİNKILIÇ:

Allah''ın Laneti Senin Üzerinde Olsun. . .

11
3
yanıtYanıtla
Allah diyorum.......mobilWeb@haberler.com:

Iyiki rabimm yaratmis cehenemi

13
0
yanıtYanıtla
Ebru ŞaşmazMobil-ANDROID:

Allah senin bin türlü belanı versin insan değilsin sen .... senide Dove Dove öldürsunler insallah

11
2
yanıtYanıtla
Yusuf Varış Mobil-ANDROID:

Allah belani versin senin Bakici

13
0
yanıtYanıtla
Hasan Arslan Mobil-IOS:

Böyle bir insan olamaz inanamıyorum... Kesinlikle insan değil bu mahluk... eğer bu çocuk yaşıyorsa ne mutlu aileye... Yani tam anlamıyla şoktayım.... Inşallah gereken cezayı alır.....

13
0
yanıtYanıtla
LaleMobil-IOS:

Senin gibi bakıcının Allah belanı versin , o çocuğa yazık değilmi insafsız, mapusda seni ıslatıp ıslatıp joplasınlar inşallAh pislik

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title