Haberler

Gökhan Güney, Oğlunu Kaybettikten Sonra Yaşadığı Acıyı Anlattı

Güncelleme:

37 yaşındaki oğlu Selim Güney'i geçen temmuzda kaybeden Gökhan Güney, yaşadığı acıyı gözyaşları içinde anlattı.

Gökhan Güney "Onu uzun yaşatabilmek için elimden ne geliyorsa yaptım, buraya kadarmış. Hollandalı olan ilk eşi, 2 çocuğunu göstermedi. Son günlerinde 'Çocuklarımı özledim, baba onları getir' diyordu. Cenazesine bile gelmediler. Sanat dünyasından tüm dostlarım aradı. Bir kişi hariç. Telefonunu bekledim. 'Başın sağolsun' dememesi beni çok şaşırttı" dedi.

"NE YAZIK Kİ TATLISES"

Gökhan Güney izleyicilerden gelen "Bu kişi İbrahim Tatlıses mi?" sorusuna "Ne yazık ki evet, ben onun zor gününde yanındaydım ama o beni aramadı" cevabını verdi.



Kaynak: Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (23)

fatma:

Kürler böyle diyen arkadaşı esefle kınıyorum, ben bir kürt değilim ama ayrımcılığa karşıyım kürtmüş lazmış, aleviymiş hiç sorun değil insana insan olarak bakmayı öğrenemedik bir türlü, üstelik onlar gelenek ve göreneklerine dahada sahipler, 5 yıl Urfada kaldım hepsini elleri öpülesi saygılı insanlar hiçbirşey anlatıldığı gibi değil

43
15
yanıtYanıtla
aynen:

Bende kürt deilim ama bende sana katılıyorum, bu işişn kürdü türkü olmaz. Karaktersiz her daim karaktersizdir, ırkla alakası olmaz

yanıt0
yanıt0
ayhan:

fatma hanım tşk ama herkes bunu bilmiyorlar ne deyim gelsinler görsünler sonra anlarlar urfalı nasıl insan mışderler

yanıt0
yanıt0
urfalı:

Tatlıses nankör bir adam. Urfa da sadece dolmuşçu esnafı sever. kimse sevmez

49
2
yanıtYanıtla
urfa lı:

ibo denen adam, kazancı bedii ye ne ilgi gösterdiki sizede ilgi göstersin. adam yaşlı eşiyle birlikte gecekondu misali bir evde soba zehirlenmesinden öldü.

35
2
yanıtYanıtla
dogan:

başın sagolsun allah sabır versin bu acıyı yaşayan bilir

33
0
yanıtYanıtla
ela:

Allah rahmet eylesin. . Çok acı bir olay. .

28
0
yanıtYanıtla
laf ebesi ...:

allah kimseye evlat acısı vermesin . . .

28
0
yanıtYanıtla
Turanist:

Beyler, Ibo yu ve kürtlere bayilmam, ama kürtlükle ne alakasi var ? Üstelik Ibo kürt degil, Gökhan Güney gibi bir ARAP. Biri sünni digeri alevi araplarindan. . .

11
16
yanıtYanıtla
Reyhanlılı:

bilmeden yazma Gökhan güney alevi değil

yanıt0
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title