Haberler

Gökhan Gönül'e Küfreden Taraftar Men Cezası Aldı

Güncelleme:

Galatasaray - Fenerbahçe maçında Gökhan Gönül'e küfreden Selçuk Şeker isimli taraftar spordan men cezasına çarptırıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 6.haftasında oynanan ve Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği maçta Gökhan Gönül'e küfreden Selçuk Şeker isimli sarı-kırmızılı taraftar, spordan men cezası aldı.

FUTBOLDAN MEN CEZASI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı 2014/137902 soruşturma numarası ile FEBAV (Fenerbahçeli Avukatlar) üyesi Av. Emre Kapukkaya ve Av. Halil Küçük'ün yaptığı şikayetle TT Arena'da Gökhan Gönül'e küfrettiği görüntülerden belli olan Selçuk Şeker isimli Sarı-Kırmızılı taraftar seyirden men cezası aldı.

KÜFÜRBAZ TARAFTAR HAKKINDA BİR DAVA DAHA AÇILACAK

İki Fenerbahçeli Avukatlar üyesi girişimiyle seyirden men cezası alan Selçuk Şeker hakkında ayrıca dava da açılacak.. İşte FEBAV üyesi 2 avukatın Galatasaraylı taraftar hakkında yaptığı şikayetin tam metni..



Kaynak: Haberler.Com / Spor

Gökhan Gönül Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

utanmazlar:

yenildiler ya :))) acı var acııııı. . . . avukatların ki daha da acı demek ki:))

7
15
yanıtYanıtla
AKINCI:

yanlışınız var 1 kişi küfretmedi ki! 55bin kişi küfretti

8
11
yanıtYanıtla
hakki:

Cinconlunun tekide bugün TERBİYE dersi veriyordu , ey Selçuk ŞEKER efendi yanındaki kapalı bayandan ve çocuğundan utan , görende adam sanır

11
2
yanıtYanıtla
telliogullari:

Ya ben Anlamiyorum orada Özel Güvenlik ve Polis var görüntülerde nicin uyarmiyorlar. Hem Gökhan Gönül gibi bir Efendi Oyuncuya yapilmasi cok ayip. Bunlar Taraftar falan degil sadece Küfüre gelmisler.

11
0
yanıtYanıtla
........:

yanlış adama küfür etmişler volkan ve emre varken

2
7
yanıtYanıtla
ALEN:

kufuru eden taraftarsa omur boyu mensaha ıcınde futbolcu kufur ederse kımse gormezmekanlarda sılahla dolasır futbolcu bırsey olmazaynı olayda ben olunca polısler savcılar gazetecıler dolar orası

6
2
yanıtYanıtla
malatyasporlu:

arkadaş futbol maçına mı gidiyorsun yoksa kavgaya mı. bu ne böyle. artık derbi maçları izlemekten nefret ediyorum. eskiden rekabet güzeldi. futbolcuların, taraftarların birbirine saygısı vardı. bir zamanlar birlikte aynı tribünde maç izleyen rakip taraftarlar varken şimdi deplasman taraftarı stada alınmıyor. bilmiyorum farkında mısınız ama türk futbolu her geçen gün daha kötüye gidiyor.

2
0
yanıtYanıtla
Ömer Muhtar:

İşe bak ya! Küfürbaz taraftar hakkında şikayeti yapan fb''li avukatlar olmuş. Gönül isterdi ki önce GS, sonra da TFF dava açsın. Ama biz daha o olgunluğa gelemedik maalesef. . .

1
0
yanıtYanıtla
yurttas:

dua edin en azindan gs gecen yillarda bizim siyahi oyuncularimiza muz gösteripte , sonra onlar daha sahaya cikmamisti, doktor migdem agridigi icin muz yememi tavsiye etti o yüzden muz yiyordum yalanlarini söyleyip, fb kulübünün bu adamlari basin toplantisina cikarip kendilerini, o irkci serefsizleri koruyup, sonra kamera görüntüleri ortaya cikinca dilleri biyerine kacan fb yönetiminin yaptigini yapip, o küfürbazi basin toplantisina cikartip, gökhana küfür etmiyordum, sagdece dudaklarimi oynatiyordum, doktor sesim kisik oldugu icin bagirma ve küfür antrenmani yap dedi diye bir sacma mazeret uydurmadik! ne demisler, dinime küfreden müslüman olsa bari!

yanıt0
yanıt0
ömer:

merak ediyorum hakime ne demiştim diyecek yarın düğünümüz var davetlisin gökhan abi derse şaşırmayın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title