Haberler

Güvenç Dağüstün 'Raika Live Nights' ile Her Cumartesi Raika Sahnesinde

Güncelleme:

Raika, birbirinden güzel canlı müzik etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Raika, birbirinden güzel canlı müzik etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. The Marmara Taksim'in panoramik şehir manzaralı teras katında hizmet veren Raika'da geçtiğimiz yıl başlayan 'Raika Live Nights', bu yıl da muhteşem sesleri konuk ediyor. Bugüne kadar pek çok güçlü müzisyen ve yorumcunun unutulmaz performanslarına sahne olan Raika, bu haftadan itibaren Mart ayı boyunca her Cumartesi akşamı, ünlü opera sanatçısı Güvenç Dağüstün'ü ağırlayacak.

The Marmara Taksim'in teras katında ' Türkiye mutfağı' konseptiyle hizmet veren Raika, konuklarının kulaklarına da hitap eden muhteşem 'müzik ziyafetleri' sunmaya devam ediyor. İyi müzik ve iyi yemeği aynı mekânda buluşturan 'Raika Live Nights', Türk müziğinin usta yorumcu ve müzisyenlerini ağırlıyor. Bugüne kadar sahnesinde Türkiye'nin en güçlü müzisyen ve yorumcularını konuk eden Raika Live Nights'ta Mart ayında her Cumartesi akşamı, ünlü opera sanatçısı Güvenç Dağüstün, müzikseverlerle buluşacak.

Fazıl Say, Genco Erkal, Zuhal Olcay, Sertab Erener gibi pek çok ünlü sanatçıyla ortak projelere imza atan, yurtdışında da çok sayıda festival ve etkinlikte performans sergileyen Dağüstün, güçlü sesi ve repertuvarıyla Raika misafirlerine unutulmaz Cumartesi geceleri yaşatacak.

Anadolu'nun yöresel ve etnik mutfaklarından pek çok farklı lezzeti, geleneksel kalıpların dışına çıkararak yorumlayan Raika, misafirlerine Raika Live Nights'la yemeğin yanı sıra müzik ziyafeti de sunuyor. İyi müzik ve iyi yemeği bir arada isteyen herkesi Raika'nın büyüleyici Boğaz manzarasında bir araya getirecek 'Raika Live Nights' Güvenç Dağüstün konserlerinin başlangıç saati her Cumartesi: 22.30.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marmara Türkiye Taksim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title