Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Almanya'da

Kılıç, ATİAD'ı ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Avrupa Türk İşadamları ve Sanayicileri Derneğini (ATİAD) ziyaret etti.

Kılıç, Almanya gezisinin son gününde, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Genel Başkanı Süleyman Çelik ve Türkiye Cumhuriyeti Düsseldorf Başkonsolosu Alaattin Temür ile ATİAD genel merkezini ziyaret etti.

Dernek yöneticileriyle basına kapalı gerçekleştirilen görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Bakan Kılıç, derneğin iş dünyasına yönelik çalışmalarına ilişkin bilgi aldıklarını ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Kılıç, "Bizlerin hem bakanlığımız nezdindeki çalışmaları hem de hükümetimizin buradaki çalışmalarıyla ilgili politikaları noktasında değerlendirmeler yaptık. Kendilerine daha fazla nasıl destek olabileceğimiz konusunda da görüş alışverişinde bulunduk" dedi.

Dernek yöneticilerinin kendilerinden bazı taleplerde bulunduklarını ifade eden Kılıç, buradaki gençlerin iş hayatına ve sosyal hayata daha kolay adapte olabilmelerine yönelik yardımcı olabilecekleri konuları ele aldıklarını dile getirdi.

ATİAD'ın çalışmalarından büyük memnuniyet duyduklarını aktaran Kılıç, şunları kaydetti:

"Burada uzun senelerdir bir kuruluş içindeki farklı fikirlerin bir arada nasıl güç birliğine vardığı ortamı gördük. Ben tabii özellikle bu konuda bütün çalışmalarda yoğun şekilde emek sarf eden arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Burada tabii ki başkonsolosumuzun da hükümetimizin ve devletimizin politikalarının temsili noktasındaki güzel birlikteliğinden dolayı teşekkür ediyorum ve kendisini kutluyorum. Daha bol bir birliktelik ve çalışmalar noktasında fikir birliğine vardık ve bu şekilde buradaki çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Kılıç, daha sonra beraberindekilerle Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DTİB) Duisburg Merkez Cami'sini ziyaret etti. - Hessen

Kaynak: AA / Spor

Akif Çağatay Kılıç Türkiye Almanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title