Haberler

Gençlerbirliği, Gaziantepspor'la 2-2 Berabere Kaldı

Güncelleme:

Gaziantepspor, 2-0 geriye düştüğü ve 9 kişi kaldığı maçta Gençlerbirliği'yle 90. ve 90+2. dakikada bulduğu gollerle 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile Gaziantepspor kozlarını paylaştı. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-2 eşitlikle sona erdi.

Mehmet Özdilek'in öğrencileri 34. dakikada Bogdan Stancu ile 45'te Moestafa El Kabir'in attığı gollerle 2-0 öne geçerken, Gaziantepspor son dakikalarda geri dönüş gerçekleştirdi.

AROKOYO VE CHIBUIKE KIRMIZI KART GÖRDÜ

73. dakikada Gbenga Arokoyo, 85'te John Chibuike kırmızı kartla Gaziantepspor'u 9 kişi bırakırken, konuk ekip eksik kalmasına rağmen golleri buldu. 90'da Muhammet Demir, 90+2'de Demba Camara Gaziantespor'a 1 puanı getiren isimler oldu.

Alınan bu sonucun ardından Gençlerbirliği puanını 13 yaparken, Gaziantepspor da 15 puana yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gaziantepspor Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

antepliMobil-ANDROID:

helal antep

4
2
yanıtYanıtla
MerhabaMobil-ANDROID:

Mucize gerçekleştirmişler, Helal olsun.

3
2
yanıtYanıtla
KADIRGALI:

UYUMAYA DEVAM EDİLDİĞİNİ YAZAN BEY EFENDİ. . . . . . . SİZ MAÇ SONUCUNDAN MI YOKSA SİYASİ KONULARDAN MI BAHSEDİYORSUNUZ. ANLAMIŞ DA DEĞİLİZ. NE KADAR ÇOK NAMAZDAN, NİYAZDAN, CAMİDEN, İBADETTEN DERT YANAR OLDUN. SEN KARDEŞİM SADECE VE SADECE KENDİ İŞİNE BAK. AĞLAYACAKSAN KENDİN AĞLA, DÜŞECEKSEN KENDİN DÜŞ, UYKU UYUYACAKSAN DA SADECE KENDİN UYMAYA BAK. BAŞKALARININ İŞİNE FAZA BURNUNU SOKMA. . . . . . . . . . . . . . . . . .

0
1
yanıtYanıtla
MASKKK:

bahis siteleri ne verdi acep diyecem ama olmaz diye bir şey yok olur olur ama işte insanın aklında yinede bi acaba doğuyor

0
0
yanıtYanıtla
1907:

ŞİKEYE BAKKKK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title