Haberler

Genç Kızlar Uyuşturucu Tuzağıyla Fuhuş Batağına Saplandı

Güncelleme:

Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü son zamanlarda özellikle kız çocukların yurttan kaçma olaylarının artması üzerine çalışma başlattı ve genç kızları uyuşturucu tuzağına düşürüp bağımlı hale getiren ve zorla fuhuşa sürükleyen bir kişi, özel harekat polisinin de katıldığı operasyon sonucu yakalandı.

ÖLÜM TEHDİTLERİ

Operasyonda gözaltına alınan Gülşah Ş. de kimsesiz olduğu için yıllarca yurtta kaldı. Yurttan kaçtığı bir dönemde İsmail T. ile tanışarak önce eroine sonra da fuhuşa bulaştı. 18 yaşını doldurduktan sonra da yuvadan çıkarak İsmail T. ile hem uyuşturucu kullanıp hem de fuhuşa devam etti. Bir süre sonra kötü yola düşen kimsesiz Gülşah Ş, yurt ile hala bağlantısı olduğu için kendisi gibi kimsesiz olan ve kandırabildiği kız çocuklarını da uyuşturucuya alıştırıp İsmail T. için fuhuş yaptırmalarını sağladı. Kaçan kızların "Abla" dedikleri Gülşah Ş'yi arayıp irtibata geçtikleri, daha sonra batağa saplandıkları ortaya çıktı. Aynı zamanda uyuşturucu satışı yapan İsmail T. ile Gülşah Ş, polis baskının olup olmayacağını gece görüş dürbünleriyle takip ettikleri de tespit edildi. İsmail T.'nin tekrar yuvaya gitmek isteyen ya da fuhuş yapmak istemeyen küçük kızların başına silah dayayıp ölümle tehdit edip, kazacağı kuyuya canlı canlı gömeceği tehditlerinde bulunduğu da öğrenildi.

NELER OLDU?

Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, çocuk polisi psikolog eşliğinde bulunan çocukların yurttan neden kaçtığını öğrenmeye çalıştı. Geçtiğimiz hafta yine yurttan kaçan Ç.E.'nin de ifadesi psikolog eşliğinde alındı. Ç.E. psikoloğa yurttan kaçtıktan sonra bir eve gittiğini, burada önce eroin verdiklerini daha sonraki günlerde ise eroin krizine girince buna karşılık fuhuş yapmasını istediklerini ve kendisinin de fuhuş yaptığını söyledi. Bu ifadenin üzerine çocuk polisi harekete geçerek yurttan kaçan çocukları ağına düşüren, önce eroine alıştıran sonra da para karşılığı fuhuş yaptırıp kızların üzerinden para kazanan, fuhuş yapmak istemeyen kızların da başına silah dayayıp tehdit eden bir kişinin varlığını tespit etti.

HEM MAĞDUR, HEM ŞÜPHELİ

Ç.E., ifadesine göre polis yurttan kaçan kızların daha önce yurtta kalan ve aynı şekilde zanlının ağına düşen Gülşah Ş.'nin (24) yurtta kalan kızlarla irtibata geçip onları kandırdığını ve daha sonra İbrahim T. isimli şahsın yanına getirdiğini belirledi. Ç.E.'nin, "Kaçan kızlar Gülşah'ı arıyor, o da önce uyuşturucuya alıştırıyor. Uyuşturucuya alışan kızlar madde alamayınca krize giriyor. Bu kez para karşılığında erkeklere pazarlıyorlar. Ben birkaç kez yapmayacağımı söyledim, bu kez silahı başıma dayayıp ölümle tehdit ettiler" dediği öğrenildi.

Yurttan kaçan kızın verdiği bilgiler ışığında çalışmalarını derinleştiren çocuk polisi, kızları batağa sürükleyen kişileri yakalamak için kolları sıvadı. Yapılan çalışmalar sonucunda sık sık adres değiştiren İsmail T. ve Gülşah Ş.'nin Seyhan ilçesi Hanedan Mahallesi'nde bulunan bir evde kızlarla birlikte saklandığını tespit etti. Özel harekat ekiplerinden destek alan çocuk polisi operasyon için düğmeye bastı.

EVE ÖZEL HAREKATLA GİRİLDİ

Evdeki şahısların kaçmaması için bölge polis tarafından kuşatılırken sokağa giriş çıkışlar da kapatıldı. Polisler evin kapılarını koçbaşı ile kırarak içeri girdi. Polisler içeri girdiğinde Gülşah Ş.'yi koluna eroin enjekte ederken yakaladı. İsmail T.'yi ise bir başka odada yakaladı. Evde yapılan aramalarda kız çocukları bulunamadı. Gözaltına alınan 2 kişi emniyete götürülürken, ev polis tarafından didik arandı.

CİNSEL GÜCÜ ARTIRICI HAP ÇIKTI

Şüpheliler gözaltına alındıktan sonra evde yapılan aramada silah, av tüfeği, bıçak, enjektör, gece görüş dürbünü, telsizler bulundu. Bunların yanı sıra cinsel gücü artırıcı hap da ele geçirildi.

Polis kızların fuhuş amaçlı bir otele götürüldüğünü belirledi. Küçük yaştaki iki kız çocuğunun Saydam Caddesi Kasaplar Çarşısı'nda bir handa bulunan otelde erkeklerle ilişkiye girdiği yönünde bilgiye ulaşan ekipler harekete geçti. Kızları kurtarmak için otele ani baskın düzenleyen polis kızları bulamadı. Yasadışı bahis oynadığı tespit edilen otele ceza uygulandı.





Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (28)

Adınız YazınTÜRKİYE CUMHURİYETİ:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın1. TÜRKİYE DE PAVYONLAR KAPATİLACAK 2. SACMA SAPAN DİZİLER KALDİRİLACAK 3. EVLİLİK ADİ ALTİNDA YAYİNLANAN PROGRAMLAR KAPATİLACAK 4. BU İSLERİ YAPAN ASLA CEZA EVİNDEN CİKMİYCAK 5. EVDEKİ ANA BABA COCUKLARİNA SEVGİ VERECEK 6. EVDEKİ ANA BABA EGİTİM VERECEK 7. EVDEKİ İNTERNET EGİTİM İCİN KULLANİLACAK 8. COCUK DEDİGİN HAVA KARARMADAN EVDE OLACAK 9. KİSACASİ. AGAC YASKEN EGİLECEK

34
0
yanıtYanıtla
21 bela diyarbakır:

yine mi lan adana ohaaa!!!

8
22
yanıtYanıtla
ruzgar ruzgarm@m.m:

Diyar hala cozemedinmi kardesim niye oldugunu İlk sehir adana yani plaka. 01 eeeee demekki herseyde birinci olmak gibi takintilari var. Olay bu

yanıt5
yanıt9
adanalim@m.m:

sen kendi memleket ine bak hirsislar sehri

yanıt3
yanıt0
akp:

senin diyarbakırından iyidir. arkadan gidip polis asker şehit etmiyorlar hiç yoktan.

yanıt4
yanıt0
ceyhanli:

adana kadar basiniza tas dussun ulan memleketin yarisindan cogu kurt oldu kurdun oldugu yerde ne bekliyorsunuz

19
8
yanıtYanıtla
tuğçe:

genç kızlarımız aklınızı başınıza alın. Evden yurttan kaçmak hiçbir zaman çare değil dışarısı dahada kötü

17
2
yanıtYanıtla
ruzgar ruzgarmobilWeb@haberler.com:

1.ADANADA PAVYONLAR KAPATİLACAK 2.SACMA SAPAN DİZİLER KALDİRİLACAK 3.EVLİLİK ADİ ALTİNDA YAYİNLANAN PROGRAMLAR KAPATİLACAK 4.BU İSLERİ YAPAN ASLA CEZA EVİNDEN CİKMİYCAK 5.EVDEKİ ANA BABA COCUKLARİNA SEVGİ VERECEK 6.EVDEKİ ANA BABA EGİTİM VERECEK 7.EVDEKİ İNTERNET EGİTİM İCİN KULLANİLACAK 8.COCUK DEDİGİN HAVA KARARMADAN EVDE OLACAK 9.KİSACASİ. AGAC YASKEN EGİLECEK

11
4
yanıtYanıtla
21 bela diyarbakır:

rüzgar abi helal sana yeminlen katılıyorum yorumuna!!!

yanıt3
yanıt1
Ömer:

Hadi bunu da cemaat yaptı deyin. . .

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title