Haberler

Genç Kadının Nişanlısını Denemek İçin Oynadığı Oyun Pahalıya Patladı

Güncelleme:

Nişanlısıyla fotoğraf çektirmeye giden kadın, kendisini makyajla yaşlandırarak nişanlısının tepkisini ölçmek istedi. Tartışmaya başlayan çiftin sonu ayrılık oldu.

Nişanlısıyla birlikte evlilik fotoğrafları çektirmeye giden bir kadın, yaşlı kadın makyajı yapıp nişanlısının tepkisini ölçmek istedi. Kendisini 70 yaşında da sevip sevmeyeceğini anlamak isteyen genç kadın nişanlısının karşısına o şekilde çıkınca işler pek de planladığı gibi gitmedi.

HERKESİN İÇİNDE TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Yakın zamanda evleneceği nişanlısıyla gelinlik ve damatlıkla fotoğraf çektirecek olan genç adam nişanlısından makyajını temizlemesini istedi. Ancak genç kadın bir türlü buna yanaşmadı. Görgü tanıklarının gözleri önünde tartışmaya başlayan nişanlılar bir türlü orta yolu bulamadılar.

GENÇ ADAM NİŞANLISINI TERK ETTİ

Nişanlısını ikna edemeyeceğini anlayan ve çok sinirlenen adam gözlüklerini yere fırlattıktan sonra genç kadını oracıkta bırakıp gitti. Yıkılan ve ağlamaya başlayan kadın nişanlısının çok çapkın bir erkek olduğunu, kendisinden önce birden çok kadını ayna idare ettiğini söyleyerek, sevgisinden emin olmak için böyle bir şey yaptığını anlattı.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (43)

Can:

kadın aklı işte. Eksik akıllı. .

64
44
yanıtYanıtla
...:

adam haklı beyler dağılın . .

72
9
yanıtYanıtla
Z.Demir:

peki emin oldun mu ?

52
3
yanıtYanıtla
emre:

nedir biz erkeklerin salak aklı çalışmayan kız milletinden çektiği

38
12
yanıtYanıtla
zerzavat:

neden düzgün akıllı salak olmayan bir kız olmaz şu dünyada

31
11
yanıtYanıtla
...:

var da sana rast gelmemiş. . .

yanıt0
yanıt0
fm:

sonra üzüleceğine olmaması da hayırlı olmuş

18
24
yanıtYanıtla
fenerist21:

beyinsiz kadın böyle bir anı nasıl öldürmek istemiş :)

35
4
yanıtYanıtla
AKINCI:

makyajda olsa bi yere kadar bu kadında bi halt yok. bu hareketiyle terkedilmeyi haketmiş

24
5
yanıtYanıtla
BİR ADAM:

70 İNDE SEVMEYECEK OLSA NİYE EVLENSİNKİ SENİNLE GERİ KAFALI KADIN :)HAKKATEN BU KADINLARI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL. . . !!! SEN 70 E GELDİĞİNDE ADAMDA O YAŞLARDA OLACAK. İSTESEDE BİŞEY YAPAMAZ. . RAHAT OLUN HANIMLAR BİZ ERKEKLER DETAYLARA BULAŞMAYIZ. O YÜZDEN KASMAYIN KENDİNİZİ SONRA ORTADA KALIRSINIZ :)

28
1
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title