Haberler

Gelini Tarafından Dövülen Kayınvalide Hastanelik Oldu

Güncelleme:

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde birlikte yaşadığı gelini tarafından dövüldüğü iddia edilen yaşlı kadın hastanelik oldu.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Edinilen bilgiye ilçenin Doğançayır Mahallesi'nde gelini Y.U. ile beraber yaşayan S.U. (69) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle gelini tarafından darp edilen yaşlı kadın, yakınlarının ihbarı üzerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.



Olay sonrası Y.U.'nun jandarma ekiplerince gözaltına alındığı öğrenilirken, S.U.'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğançayır Seyitgazi Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (12)

bayann:

gelin de insan yani sabrın bir sonu var :) demek ki sonuna gelmş sabrının yapacak bşy yok :) çenesini tutsun

25
14
yanıtYanıtla
pasa:

yaziklar olsun o kadina døven geline

20
9
yanıtYanıtla
HAKKI DAYI:

INSANLAR IHTIYARLAYINCA, , BELLERINDEKI BÜTÜN KUVVET, DILERINE GELIYOR, , COK KONUSMAYA BASLIYOR;SONRADA DAYAGI YIYOR. . OLAY BUDUR. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

18
11
yanıtYanıtla
tersMobil-ANDROID:

yapmıştır bişey kadını çileden çıkarmıştır napsin kimse mazlum değil artık.

9
17
yanıtYanıtla
erenMobil-ANDROID:

Ya yaşlı diyoruz yazık diyoruz ama hakkaten yaslaninca beli cenesine vuran cook yaslilarimiz var allah gençlere sabır yaşlılara Hidayet versin bu zaman çok zor

19
4
yanıtYanıtla
magnumMobil-ANDROID:

hadi bee sizde , ne olursa olsun bu kadini bu hale getirmesi mi lazimdi.iciniz kuflenmis

13
4
yanıtYanıtla
hakikat:

kocasının hemen boşaması lazım

9
8
yanıtYanıtla
KARDELEN:

bitmek tükenmek bilmeyen gelin-kaynana çekişmelerinden sadece biri. . .

13
2
yanıtYanıtla
vural:

nasıl davranırsan, bır gun gelır sanada ole davranılır. . .

6
0
yanıtYanıtla
KULPLU BEYGİR:

BU KARI KENDİ GELİN İKEN KESİN KYINVALİDESİNİ DÖVMÜŞTÜR VE AH ALMIŞTIR Kİ AYNISI BAŞINA GELMİŞ :))))

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title