Haberler

Gelibolu Kaymakamı, Ayvalık'a Atandı

Güncelleme:

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yaklaşık bir yıldan bu yana Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz'un vekalet ettiği Kaymakamlık görevine Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı'nın atandığı öğrenildi.

Vali yardımcıları ve kaymakamlara ilişkin İçişleri Bakanlığı kararnamesinin Resmi Gazetede yayımlanmasının ardından, bir yılı aşkın Kaymakamlık koltuğunun boş kaldığı Ayvalık'a, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi Kaymakamı Namık Kemal Nazlı'nın atandığı öğrenildi. Yozgat'ın Şefaatli ilçesine bağlı Dedeli köyünde 1964 yılında doğan Kaymakam Namık Kemal Nazlı'nın, 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi işletme Bölümünden mezun olduktan sonra; 1990 yılında Sivas Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladığı, sonrasında da sırasıyla Çankırı-Kızılırmak, Şanlıurfa - Halfeti, Kahramanmaraş - Türkoğlu, Kırıkkale - Yahşihan, Çankırı - Ilgaz Kaymakamı ve Çanakkale-Gelibolu Kaymakamlığı görevlerinde bulunduktan sonra Ayvalık'a atandığı öğrenildi. Evli olan Kaymakam Nazlı'nın görev yaptığı yerlerde halkla kurduğu samimi diyaloglar ve balarılı çalışmalarla hatırlandığı da gelen bilgiler arasında.

Ayvalık'ta geçtiğimiz yıl Kaymakam Nihat Nalbant'ın, Ankara Vali Yardımcılığı görevine atanmasının ardından, yerine İstanbul-Bakırköy Kaymakamı Yakup Vatan getirilmiş, ancak Kaymakam Vatan ailevi sorunlar nedeniyle bu atamaya itiraz ederek ilçede çok kısa bir süre görev yaptıktan sonra İstanbul'a geri dönmüştü.

Bir yılı aşkın süredir Ayvalık Kaymakamlığı görevini büyük özverili çalışmalar ve başarılarla taçlandıran Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz ise vekaleten yürüttüğü Ayvalık Kaymakamlığı görevinde Ayvalıklılara büyük hizmetlerin getirilmesine katkıda bulunarak bu anlamda çok büyük aşamalar kaydederek halkın gönlünde taht kurmayı başarmıştı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Nazlı Balıkesir Gelibolu Ayvalık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title