Haberler

Gediz Elektrik'den Yenilenebilir Enerji Desteği

AYDEM ve Gediz Elektrik Satış Müdürü Hayrettin Üçüncü, grup olarak yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarının devam ettiğini, bu konuda eğitime de önemli destekler verdiklerini bildirdi.

AYDEM ve Gediz Elektrik Satış Müdürü Hayrettin Üçüncü, grup olarak yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarının devam ettiğini, bu konuda eğitime de önemli destekler verdiklerini bildirdi.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Araştırma ve Geliştirme Topluluğu ile Aydem ve Gediz Elektrik AŞ tarafından PAÜ Teknokent Konferans Salonu'nda düzenlenen Kariyer Günü'nde konuşan Üçüncü, Türkiye'deki enerji piyasası hakkında bilgi verdi.

Aydın, Denizli ve Muğla illerinde yaklaşık 2 milyon müşteriye avantajlı fiyatlarla elektrik hizmeti sunmayı ve müşteri memnuniyetini sürekli kılmayı hedeflediklerini belirten Üçüncü, şirket olarak özellikle yenilenebilir enerji kaynaklarını çok önemsedikleri için bu alanda yatırımlarının sürdüğünü dile getirdi.

Üçüncü, rüzgar, su, jeotermal alanlarını önemsediklerini anlatarak "Özellikle yenilenebilir enerji kaynaklarının üretilmesi ve bu alanda yetişmiş insan kaynağına sahip olunması konusunda yoğun çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda elektrik elektronik mühendisliği bölümlerinden mezun olan arkadaşlarımızla yenilenebilir enerji kaynakları konusundaki tecrübelerimizi paylaşıyoruz." dedi.

Yeni nesli otomasyon ve yenilenebilir enerji alanlarında kariyer yapmaya davet ettiklerini dile getiren Üçüncü, "Maalesef bizde petrol ve doğalgaz gibi kaynaklar yok. Ancak ülkemiz çok önemli bir güneş enerjisi barındırıyor. Dolayısıyla bu konuya ülke ve grup olarak önem veriyoruz. Gençleri bu alanda yönlendirmek çok faydalı olacak." ifadelerini kullandı.

Panelde PAÜ Mühendislik ve Teknoloji fakülteleri bünyesinde tasarlanan, Aydem'in de 2017 modeli ana sponsoru olduğu elektrikli araç projesi Alatay Elektromobil de katılımcılara tanıtıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Pamukkale Üniversitesi Türkiye Aydın Gediz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title