Haberler

Gebze'de Ramazan Dolu Dolu Geçecek!

Gebze'de 11 ayın sultanı Ramazan ayı; her akşam bir mahallede kurulacak iftar sofraları, Kent Meydanı’nda düzenlenecek programlarla dolu dolu geçecek.

Gebze'de 11 ayın sultanı Ramazan ayı; her akşam bir mahallede kurulacak iftar sofraları, Kent Meydanı'nda düzenlenecek programlarla dolu dolu geçecek.

Gebze'de Ramazan ayı dolu dolu geçecek. 11 ayın sultanı Ramazan ayı Gebze'de düzenlenecek mahalle iftarları ve Gebze Kent Meydanı'ndaki etkinliklerle dolu dolu geçecek. Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları geleneği bu yılda devam edecek. Her akşam farklı bir mahalle kurulacak iftar sofralarında bir araya gelecek Gebzeliler, oruçlarını Halil İbrahim sofrasında birlikte açacak. Gebze Belediyesi Başkanı Adnan Köşker'in talimatıyla gerekli hazırlıkların yapıldığı mahalle iftarlarının ilki 29 Haziran Pazar günü Mollafenari Mahallesi'nde gerçekleştirilecek.

"Ramazan Paylaşmaktır. Paylaştıkça Büyüyoruz" sloganıyla hazırlıklarını tamamlayan Gebze Belediyesi tarafından her akşam iftar sofrasının kurulacağı mahallede gezici TIR'da düzenlenecek Ramazan eğlencesinde dolu dolu bir akşam geçirecek. Gezici TIR'da çocuklar Keloğlan, animasyon gösterileri ve Hacivat-Karagöz ile eğlenirken, büyükler ise fasıl grubunun vereceği mini konserle iftar akşamını geçirecek. Mahalle iftarlarının yanı sıra Gebze Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca Gebze Kent Meydanı'nda bir dizi etkinlik düzenlenecek.

Gebzelilerin Ramazan ayındaki buluşma ve bir araya gelme adresi olan Gebze Kent Meydanı'nda etkinlikler, 2 Temmuz saat 23.45'et Serkan Şahin konseriyle start alacak. Gebze kent Meydanı'nda Ramazan ayı boyunca yapılacak etkinlikler ise şöyle: "5 Temmuz Hicazlı Sevgili (sohbet), 6 Temmuz Ömer Karaoğlu (konser), 9 Temmuz Ömer Döngeloğlu (sohbet), 11 Temmuz Eşref Ziya Terzi (konser), 12 Temmuz Serdar Tuncer (şiir dinletisi), 16 Temmuz Dursun Ali Erzincanlı (şiir dinletisi), 18 Temmuz Mehmet Emin Ay (sohbet), 25 Temmuz Bekir Develi (sohbet), 26 Temmuz Bedirhan Gökçe (şiir dinletisi)" - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title