Haberler

    Gazze'de Ölen Çocuklar İçin İsrail'de Sevinç Gösterisi

    Güncelleme:

    Tel Aviv'de öldürülen Filistinli çocuklar için sevinç gösterisi düzenlendi. İsrailliler sokaklara çıkıp, "Gazze'de okullar tatil, çünkü bütün çocuklar öldü" diye bağırdı.

    İsrail'in başkenti Tel Aviv'de bir grup öldürülen Filistinli çocuklar için sevinç gösterisi düzenledi. "Yarın okul olamayacak, çünkü Gazze'de çocuk olmayacak" diye bağıran kalabalık, İsrail'deki Arapların çocuklarını da öldüreceklerini, Gazze'nin bir mezarlık olduğunu söyledi.

    TEL AVİV SOKAKLARINDAN YÜKSELEN KORKUNÇ SLOGAN

    Gazze'de günlerdir devam eden İsrail saldırılarında yüzlerce çocuk öldürüldü. Uluslararası kamuoyu ya da Batılı güçlerden bu katliama anlamlı bir tepki gelmezken Tel Aviv sokaklarından yükselen bir slogan durumun vehâmetini ortaya koydu.

    "YARIN OKUL OLMAYACAK ÇÜNKÜ GAZZE'DE ÇOCUK OLMAYACAK"

    Tel Aviv'de toplanan bir grup, ölen Gazzeli çocuklar için sevinç gösterisi düzenledi. Grup "Yarın okul olamayacak, çünkü Gazze'de çocuk olmayacak" diye bağırdı.

    "BİR SONRAKİ ÇOCUK SENİNKİ OLACAK"

    Kalabalığın hedefinde İsrail parlamentosunda yer alan Arap milletvekilleri Ahmet Tibi ve Hanin Zubi de vardı. Her ikisini de "terörist" olarak tanımlayan grup ayrıca Tibi'nin çocuklarını da öldürmekle tehdit etti, "Bilmeni istiyorum ki bir sonraki çocuk seninki olacak" diye tezahürat yaptı. Grup "Araplardan nefret ediyorum" ve "Gazze bir mezarlıktır" diye de bağırdı.

    İSRAİL OKUL VURDU

    İsrail ordusunun, Filistinli sığınmacıların bulunduğu Gazze'deki Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu'na (UNRWA) bağlı bir okula düzenlediği saldırıda 15 kişi yaşamını yitirdi, onlarcası da yaralandı.

    ÖLÜ SAYISI 1.254 OLDU, 252'Sİ ÇOCUK

    Saldırıların başladığı 7 Temmuz'dan bu yana İsrail'in hava, kara ve denizden sürdürdüğü operasyonlarında 252'si çocuk, 94'ü kadın ve 50'si yaşlı bin 254 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca bin 980'i çocuk, bin 175'i kadın ve 259'u yaşlı 7 bin 130 kişi yaralandı.

    Kaynak: Aljazeera / Güncel

    Tel Aviv İsrail Gazze Güncel Haberler

    500

    Yorumlar (178)

    chini:

    Niye tc devleti kurdleri öldurunce turkler bayrmam etmedilermi ve halan etmiyorlarmi? Söyleyin bakalim aranizdaki fark neymis sizlerin!?

    12
    15
    yanıtYanıtla
    Türkİslamturk-suvari@hotmail.com:

    Allah seni kahretsin, senin kürt dediklerin eli silahlı, bebek katilleri, yol kesen dağ taşa gezen, pkk ve yandaşları sen bu kadar mı cahilsin, ap ayrı iki konuyu bu kadar birleştirebildin ve ayrıca, Türk düşmanını öldürdüğünde bile saygısını kaybetmez (elbetti ki bir kaç istisna olacaktır, bunu bir millete atfetmek ancak zavallıca bir insanın yapacağı iştir ... )

    yanıt0
    yanıt0
    mistoharun.alma@hotmail.tr:

    Hicbir turkun aklina kurdlerin inkar edildigi geliyormu, binlerce köyun yakildigi, cevap yazarlarken? :)) NE REZIL EZBERCILER BUNLAR BE!

    yanıt0
    yanıt0
    Y.ozann.ozan@hotmail.de:

    Cok sükür,melunlar gibi soyunu inkar edenlerden deyiliz.soysuz önce buraya yazarken kendini yazdiklarinin arkasina gizleme korkak kö..........kler.asirlardir kürtler ve türkler kardestir.senin gibi soyu belli olmayanlar bu kardeslerimize ihanet edip kardes kavgasini alevlendirmeye kalkistilar.basarili oldularda fakat bu son zamanlardan rahatsiz olan seytani fikirli tasmalilar.simdide baska yollardan araya fitne sokma cabasi icindeler.tabiki Allahin izniyle muvaffak,olamadilar olamayacaklarda . ( CHINI )

    yanıt0
    yanıt0
    konyalı:

    allah belasını versin israillerin

    22
    0
    yanıtYanıtla
    mrad:

    Turkler de aynisini yapti ve yapiyor malesef. israil=turkiye ..

    5
    13
    yanıtYanıtla
    insan oglukarabahtim@gmx.de:

    sacmalama köpek

    yanıt0
    yanıt0
    SEBEP NE YANİ:

    zamnında OSMANLIDA BÖYLE İDİ BAŞKALARININ ÜLKELERİNİ KILIÇTAN GEÇİRİYODU ŞİMDİ NİYE DÜNYANYI BUNLAR YÖENET,YOR DİYE AGLIYOSUNUZ BUNU ANALAMIYORUM

    1
    16
    yanıtYanıtla
    KONYALIselcuklu73@web.de:

    OSMANLI COCUK VE BEBEK KATLETMEDI !!!SEN HACLILARIN VE AZILI KAFIRLERIN YAPTIKLARINI OSMANLIYA YIKAMAZSIN ZAVALLI YARATIK !!! BELLIKI SENDE ONLARDANSIN ALLAH SIZI NASIL BILIYORSA ÖYLE YAPSIN !!HA BU ARADA BIZ KESINLIKLE AGLAMAYIZ ; SABREDERIZ VE YÜCE ALLAHIN ADALETINI BEKLERIZ FAZLA SEVINMEYIN !!Ve lâ tahsebennallâhe gâfilen ammâ ya’meluz zâlimûn(zâlimûne), innemâ yuahhıruhum li yevmin teşhasu fîhil ebsâr(ebsâru).Ve Allah''ı, zalimlerin yaptığı şeylerden gâfil sanma. Sadece onları, gözlerin dehşetten açılacağı güne tehir eder (erteler).

    yanıt0
    yanıt0
    KONYALI:

    ''Kitabı indiren, bulutları yürüten, hesapları çarçabuk gören, orduları bozguna uğratan ALLAH''ım! Onları da bozgu­na uğrat ve darmadağın et.''Resûlullah (s.a.v.)

    15
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 178 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title