Haberler

Gaziantep Ticaret Borsası MHP'yi Ağırladı

Güncelleme:

Gaziantep Ticaret Borsası, MHP Gaziantep Belediye Başkan adaylarını ağırladı.

Seçim öncesi siyasi partilerin uğrak noktası haline gelen Gaziantep Ticaret Borsası, şimdi de Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Belediye Başkan adaylarını ağırladı.

Gaziantep Ticaret Borsası Satış Salonu'nda düzenlenen proje tanıtım toplantısına; GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, MHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan, MHP Şahinbey Belediye Başkan Adayı Burhan Gündüz ve çok sayıda borsa üyesi katıldı.

Gaziantep'te sağlanan huzur ortamıyla seviyeli bir seçim yürütüldüğünü ifade eden GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, "Seçimlere az bir süre kala siyasi partilerin seçim kampanya tanıtım çalışmalarında da artış görüyoruz. 30 Mart yerel seçimleri öncesi Gaziantep'te huzurlu bir seçim atmosferinin bulunması hepimizi memnun ediyor. Seviyeli bir seçim atmosferinin oluşturulmasına destek veren bütün siyasi partilerimizi kutluyoruz. Gaziantep hepimizin ortak paydalarından birisidir. Doğup büyüdüğümüz, yaşamımızı sürdürdüğümüz ve ailelerimizle güzel bir hayat sürdüğümüz bu kentin çağdaş ve modern yapıya kavuşması, yapılacak olan projelerle gelişmesi ve dokusuna uygun olarak sanayi, ekonomi ve kültürün başkenti olması yolundaki bütün çalışmaları destekliyoruz. 30 Mart yerel seçimlerinde bütün siyasi partilere başarılar diliyoruz" dedi.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, Şahinbey Belediye Başkan Adayı Burhan Gündüz ve Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan; GTB Satış Salonu'nda bulunan Gaziantep Ticaret Borsası Meclis Üyeleri ve esnafına seçilmeleri halinde 30 Mart sonrası Gaziantep için tasarladıkları projeleri anlattı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Ticaret Borsası Şehitkamil Erzin Yerel Haberler

title