Haberler

Gaziantep'ten Kısa-kısa

Şehitkamil Belediyesi'nce yaptırılan biyolojik göletin açılışının Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yapılacağı bildirildi.

Şehitkamil Belediyesi'nce yaptırılan biyolojik göletin açılışının Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yapılacağı bildirildi.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Dülükbaba Tabiat Parkı içerisinde yapılan biyolojik göletin 10 Haziran'da hizmete açılacağı belirtildi.

-İbrahimşehir köyü aba güreşlerine hazırlanıyor

Şehitkamil Belediyesine bağlı İbrahimşehir köyünde geleneksel hale getirilen aba güreşlerinin 9'uncusuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Gaziantep'in ilçe ve köylerinden yaklaşık 5 bin kişinin katılması beklenen aba güreşlerinde birinci olan pehlivana altın kemer verileceği, dereceye giren güreşçilerin de altınla ödüllendirileceği belirtildi.

Aba güreşlerine destek veren iş adamı Mustafa Orhan, güreşlerin çimenli sahada gerçekleştirileceğini ifade etti.

-AK Parti Milletvekili Sarı, Parlamenterler Birliği yönetimine seçildi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı'nın, Türk Parlamenterler Birliği yönetim kurulu üyeliğine seçildiği bildirildi.

TBMM grup toplantı salonunda gerçekleşen 16. olağan genel kurulda 15 kişiden oluşan genel yönetim kurulu, 50 kişiden oluşan yüksek danışma kurulu, 3 kişiden oluşan denetleme kurulu ve 5 kişiden oluşan disiplin kurulu üyelikleri için seçim yapıldı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Türk Parlamenterler Birliği genel yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

-Vatandaşların yol tepkisi

İslahiye'de, belediyenin 30 gün önce başlattığı yol çalışmasının yarım bırakıldığını öne süren Yeni Mahalle sakinlerini duruma tepki gösterdi.

Ellerinde dövizlerle yolda yürüyen vatandaşlar, çalışmanın bir an önce tamamlanmasını istedi.

Mahalle Muhtarı Ömer Toprak, belediye yetkililerine durumu birçok kez yazılı ve sözlü olarak bildirdiklerini ancak bir sonuç alamadıklarını savundu.

Vatandaşlar bölgedeki kullanılmayan binanın yıkılmaması nedeniyle de bir metrelik dar sokaktan zorlukla geçtiklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Malike Uludağ ise mahallede yol çalışması değil dağ yolu istinat duvarı çalışması yaptıklarını, iki sokağı bağlayan alanda bulunan evle ilgili ise özel mülkiyet olduğu için çalışma yapamadıklarını kaydetti.

-Polis Memuru Yerlikaya için mevlit okutuldu

Zanlıları takip ederken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden polis memuru Mehmet Yerlikaya için mevlit okutuldu.

Nurdağı Bölge trafik Denetleme İstasyon Amirliği yanındaki polis lojmanları bahçesinde okutulan mevlite, Kaymakam Abdulkadir Okay, Sakçagözü Belediye Başkanı Hasan Dilek, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Osman Saygılı, İslahiye Emniyet Müdürü Enver Soylu, İlçe Emniyet Müdürü Ceyhun Yılmaz, İstasyon Amiri Mehmet Genç, İlçe Müftüsü Reşit Gökkaya, daire amirleri, emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlitin ardından katılanlara yemek ikramında bulunuldu.

Muhabir: Adem Yılmaz / İrfan Aydoğdu / Zekeriye Şimşek / İzzet Mazı

Yayıncı: Sevil Çelik - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Veysel Eroğlu Fatma Şahin Şehitkamil Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title